Mantelzorg Brabantse Wal komt online naar je toe

Door de maatregelen rondom het coronavirus, is het niet mogelijk om fysieke (informatie)bijeenkomsten te organiseren. Maar juist in deze periode is het prettig om contact te hebben en handvaten te krijgen voor de zorg voor uw naaste. Daarom komt Mantelzorg Brabantse Wal online naar u toe.

Op maandag 18 mei vindt er een onlinebijeenkomst plaats van 19.00 – 20.00 uur.

Margot Emmen, van het Huis van Morgen, zal deze bijeenkomst vormgeven. Zij laat u zien met wat voor praktische en technologische hulpmiddelen de zorg in en om het huis verlicht kan worden.

De bijeenkomst zal worden opgenomen, zodat deze op later tijdstip kan worden teruggekeken. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u eventuele vragen over dit onderwerp insturen.

Wilt u graag deelnemen aan de online uitzending? Dan kunt u zich aanmelden via aanmelden@mantelzorgboz.nl. Na aanmelding ontvang u een link en uitleg voor deelname.

 

Laatste evenementen

  • Open dag Da Vinci College Roosendaal

    Da Vinci College, Roosendaal

    Heb jij interesse in het Vakcollege Zorg en Welzijn? Op zaterdag 18 januari tijdens de open dag kun je alvast eens kennis maken met een aantal van onze zorghulpmiddelen en slimme oplossingen.

  • e-Healthweek 2020

    Landelijk

    Van 27 januari t/m 1 februari vindt de e-healthweek plaats: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg.