Spencer - de volgende generatie medicijndispenser

De Spencer® medicijndispenser helpt je om zo zelfstandig mogelijk, op een veilige en gemakkelijke manier je medicijnen dagelijks thuis in te nemen.

Als je veel medicijnen gebruikt, op verschillende momenten van de dag, dan is het soms ingewikkeld om dat op de juiste manier te doen. Vaak zal er dan ondersteuning nodig zijn uit je omgeving of van de thuiszorg. 

Spencer® is de volgende generatie medicijndispenser aangeboden door Philips. Het apparaat zorgt er met duidelijke alarmering voor dat je de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangt. De medicatieveiligheid en het gebruikersgemak staan voorop.

Hoe maakt Spencer het verschil?

Deze medicijndispenser is speciaal ontworpen voor een makkelijk en eenvoudig gebruik. Het grote scherm, de duidelijk leesbare tekst en een intuïtief keuzemenu voorzien in de behoefte van de oudere gebruiker. De medicijnen worden in een box aangeleverd die maar op één manier in het apparaat past; dit voorkomt fouten en het vastlopen van de medicijnrol.
Als er een medicatiemoment aankomt (of werd gemist), klinkt een duidelijk geluid en het scherm licht op. Via de SpencerAssist® app kun je instellen wie er mee kan kijken, een notificatie krijgt en eventuele gemiste medicatiemomenten kan opvolgen. 

Spencer aanvragen?

Dat kan via je thuiszorgorganisatie. Zij kunnen hem kosteloos bij je inzetten indien je een indicatie hebt voor medicatiebegeleiding.

Heb je vragen? Bel de Philips helpdesk: 088-0274095

Kijk voor meer informatie ook op: www.philips.nl/spencer

Andere interessante innovaties