Desinfecteer station - alle desinfecteerbenodigdheden in één meubel

Hoewel we op dit moment nog steeds te maken hebben met de intelligente lock-down-maatregelen in verband met het inperken van het coronavirus/covid-19, is een goede voorbereiding op het heropenen van publieke locaties het halve werk. Met dat idee ontwikkelde All Art Design - bekend van de Voelbakken en Oriëntatiestickers - een mobiel desinfecteerstation. Het werd een compact meubel met alle desinfecteerbenodigdheden in één.

 

 

Dit Desinfecteer station biedt de mogelijkheid om in een afsluitbare kast de voorraad desinfectiemiddelen, tissues en handschoenen op te bergen. Het meubel is tevens voorzien van een ingebouwde afvalbak en duidelijke signing.

Uw eigen bedrijfslogo, opvallende signing of andere aanpassingen zijn in overleg mogelijk.

 

Neem voor meer informatie contact op met:

All Art Design
0031(0)165 508 859
info@all-art-design.nl

Laatste berichten

  • Huis van Morgen gaat op tour

    Het Huis van Morgen wordt een mobiel huis en gaat rouleren tussen West-Brabantse gemeenten. De deelnemende gemeenten zorgen er om de beurt voor dat zo veel mogelijk mensen in staat worden gesteld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met innovatieve zorghulpmiddelen. Deze zomer verhuizen we van Roosendaal naar Bergen op Zoom.

  • Wij werken tijdelijk vanuit huis

    In het kader van 'Samen beschermen we de mensen om ons heen' is de locatie van het Huis van Morgen in Roosendaal tijdelijk niet te bezoeken.