Proefpersonen gezocht gebruiksvriendelijkheid website

Beste online bezoeker van het Huis van Morgen,

Mijn naam is Olaf Rentmeester, ik loop momenteel stage bij het Huis van Morgen.
Ik ben bezig met een onderzoek naar de geschiktheid van deze website voor de oudere gebruiker. Hiervoor zoek ik proefpersonen in de leeftijd van 70 tot 90 jaar, die graag mee willen werken aan een experiment. Dit zal plaatsvinden op afspraak in het Huis van Morgen in Roosendaal. Naar verwachting duurt het volledige onderzoek een half uurtje per persoon. Koffie van het Huis en iets lekkers zijn natuurlijk inbegrepen!

Lijkt dit je leuk of ken je iemand die dit leuk zou vinden? Neem dan contact met mij op door een e-mailtje te sturen naar: Olaf.rentmeester@gmail.com

Ik kijk uit naar je reactie,
Olaf

Laatste berichten

  • Huis van Morgen gaat op tour

    Het Huis van Morgen wordt een mobiel huis en gaat rouleren tussen West-Brabantse gemeenten. De deelnemende gemeenten zorgen er om de beurt voor dat zo veel mogelijk mensen in staat worden gesteld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met innovatieve zorghulpmiddelen. Deze zomer verhuizen we van Roosendaal naar Bergen op Zoom.

  • Desinfectie als nieuwe norm

    Om goed voorbereid te zijn op het heropenen van scholen, winkels, theaters en alle andere publieke locaties, ontwikkelde All Art Design een mobiel Desinfecteer station. Een compact meubel met alle desinfecteerbenodigdheden in één.

  • Wij werken tijdelijk vanuit huis

    In het kader van 'Samen beschermen we de mensen om ons heen' is de locatie van het Huis van Morgen in Roosendaal tijdelijk niet te bezoeken.