Stagiair in beeld - Celina Groen

Naam   : Celina Groen
Leeftijd : 20 jaar
Opleiding : 4e jaars student Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie, Avans Hogeschool Breda

 

Over haar afstuderen

“Er zijn veel thuiszorgmedewerkers die nog relatief weinig gebruik maken van de hulpmiddelen die er op de markt zijn. Ik ga onderzoeken wat de oorzaak hiervan is. Verschillende thuiszorgorganisaties werken mee met mijn onderzoek, waardoor ik bij verschillende bedrijven een kijkje kan nemen en interviews kan houden. Ik zal mij vooral richten op de vraag waarom er wel of niet gebruik wordt gemaakt van zorgtechnologie in de thuiszorg.”

Aan het einde van mijn stage hoop ik een advies op te leveren waarmee het Huis van Morgen en de desbetreffende thuiszorgorganisaties ervoor kunnen zorgen dat hun medewerkers gemotiveerd met zorgtechnologie aan de slag gaan.”

 

Een fijne en succesvolle stage Celina!

Laatste berichten

  • Proefpersonen gezocht voor onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid website

    Ben je vaak online te vinden, of liever zo min mogelijk? Is dit je eerste bezoek aan de website van Huis van Morgen, of kom je hier vaker? Wat vind je eigenlijk van deze website?

    Dit is je kans om mee te werken aan een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van deze website. Deelname is GRATIS, het kost slechts een half uurtje tijd...

  • Airbag voorkomt heupbreuken

    Bij zorginstelling TanteLouise gebruiken ouderen een heuse airbag die moet beschermen tegen heupbreuken bij een val. Het aantal fracturen verminderde in een jaar tijd met bijna de helft.