Stagiair in beeld - Olaf Rentmeester

 

"Hoi ik ben Olaf, ik ben 20 jaar en ik kom uit Yerseke, maar nu woon ik in Breda, want ik ben 3e jaars student aan de Avans Hogeschool Breda. Net als Celina heb ik voor de richting Mens en Techniek gekozen.

Ik ben stagiair bij het Huis van Morgen in Roosendaal. Ik doe een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van de website van het Huis van Morgen. Hierbij zal ik me richten op de oudere gebruiker. Ik wil graag weten hoe deze mensen de website gebruiken en wat hun gebruikservaring is. Aan de hand van hun ervaring en mijn onderzoek ga ik een advies leveren voor het verbeteren van de site."

 

Wij wensen je een leuke en leerzame stage Olaf!

Laatste berichten

  • Proefpersonen gezocht voor onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid website

    Ben je vaak online te vinden, of liever zo min mogelijk? Is dit je eerste bezoek aan de website van Huis van Morgen, of kom je hier vaker? Wat vind je eigenlijk van deze website?

    Dit is je kans om mee te werken aan een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van deze website. Deelname is GRATIS, het kost slechts een half uurtje tijd...

  • Airbag voorkomt heupbreuken

    Bij zorginstelling TanteLouise gebruiken ouderen een heuse airbag die moet beschermen tegen heupbreuken bij een val. Het aantal fracturen verminderde in een jaar tijd met bijna de helft.