Stagiair in beeld - Olaf Rentmeester

 

"Hoi ik ben Olaf, ik ben 20 jaar en ik kom uit Yerseke, maar nu woon ik in Breda, want ik ben 3e jaars student aan de Avans Hogeschool Breda. Net als Celina heb ik voor de richting Mens en Techniek gekozen.

Ik ben stagiair bij het Huis van Morgen in Roosendaal. Ik doe een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van de website van het Huis van Morgen. Hierbij zal ik me richten op de oudere gebruiker. Ik wil graag weten hoe deze mensen de website gebruiken en wat hun gebruikservaring is. Aan de hand van hun ervaring en mijn onderzoek ga ik een advies leveren voor het verbeteren van de site."

 

Wij wensen je een leuke en leerzame stage Olaf!

Laatste berichten

  • Huis van Morgen gaat op tour

    Het Huis van Morgen wordt een mobiel huis en gaat rouleren tussen West-Brabantse gemeenten. De deelnemende gemeenten zorgen er om de beurt voor dat zo veel mogelijk mensen in staat worden gesteld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met innovatieve zorghulpmiddelen. Deze zomer verhuizen we van Roosendaal naar Bergen op Zoom.

  • Desinfectie als nieuwe norm

    Om goed voorbereid te zijn op het heropenen van scholen, winkels, theaters en alle andere publieke locaties, ontwikkelde All Art Design een mobiel Desinfecteer station. Een compact meubel met alle desinfecteerbenodigdheden in één.

  • Wij werken tijdelijk vanuit huis

    In het kader van 'Samen beschermen we de mensen om ons heen' is de locatie van het Huis van Morgen in Roosendaal tijdelijk niet te bezoeken.