Infobijeenkomst Alzheimer in bibliotheek Zevenbergen

Eén dag vóór Wereld Alzheimer Dag 2019 organiseert de Zevenbergse Bibliotheek VANnU, op vrijdag 20 september, een informatiebijeenkomst voor Alzheimerpatiënten, hun familieleden, mantelzorgers en betrokkenen die werkzaam zijn in de zorg. Het Huis van Morgen is hierbij aanwezig om vragen te beantwoorden op het gebied van innovatieve producten die het leven van de patiënt én hun familie en zorgverleners een stukje makkelijker kunnen maken.

  • Datum: vrijdag 20 september
  • Tijd: 13.30 - 16.00 uur
  • Toegang: op uitnodiging (ter gelegenheid van je 70ste verjaardag)
  • Locatie: Bibliotheek VANnU, Kasteelweg, Zevenbergen

Meer informatie: Bibliotheek VANnU

Laatste evenementen

  • e-Healthweek 21 t/m 26 januari 2019

    Het ministerie van VWS en ECP l Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

  • Maak kennis met e-Health in het Huis van Morgen

    Met digitale ondersteuning in de zorg (e-Health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept verkrijgen of sporten met een trainings-app. Toch weten veel Nederlanders onvoldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Om hier bekendheid aan te geven is van 21 t/m 26 januari 2019 de e-Healthweek. In die week zijn er in heel Nederland verschillende activiteiten, ook in het Huis van Morgen.