e-Healthweek 21 t/m 26 januari 2019

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van uw baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen.

Mogelijkheden e-health

Daarom organiseren het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren. 

Het Care Innovation Center West-Brabant is partner van de e-healthweek en organiseert in die week een pitchevent en een bijeenkomst in het Huis van Morgen.

Kijk voor meer informatie en het programma op de website

Laatste evenementen

  • Support 2018 toont je onbeperkte mogelijkheden

    Support 2018 is in Nederland het belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Daarnaast is dit event er ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen

  • Slimmer Leven Huis in Eindhoven

    Tijdens de Dutch Technology Week van woensdag 6, donderdag 7 & vrijdag 8 juni zal het Slimmer Leven Huis weer neerstrijken op het 18 Septemberplein in Eindhoven.