Felicitatiedienst Bergen op Zoom - 13 december 2019

De Felicitatiedienst van de Stichting Welzijn Ouderen Bergen op Zoom organiseert op 13 december aanstaande weer een bijeenkomst voor alle 70-jarige inwoners van de stad. Tijdens deze bijeenkomst word preventief voorgelicht over voorzieningen, waar je - gelet je leeftijd - gebruik van kunt maken of een beroep op kunt doen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen.

Het Huis van Morgen is hierbij aanwezig.

 • Datum: vrijdag 13 december
 • Tijd: 10.00 - 12.00 uur
 • Toegang: op uitnodiging (ter gelegenheid van je 70ste verjaardag)
 • Locatie: Het Hoofdkwartier, Rembrandtstraat 52a, 4625 CC Bergen op Zoom
 • Volgende datum: 17 januari 2020 (altijd op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip)

Laatste evenementen

 • e-Healthweek 21 t/m 26 januari 2019

  Het ministerie van VWS en ECP l Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

 • Maak kennis met e-Health in het Huis van Morgen

  Met digitale ondersteuning in de zorg (e-Health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept verkrijgen of sporten met een trainings-app. Toch weten veel Nederlanders onvoldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Om hier bekendheid aan te geven is van 21 t/m 26 januari 2019 de e-Healthweek. In die week zijn er in heel Nederland verschillende activiteiten, ook in het Huis van Morgen.