Gratis voorlichtingsbijeenkomst over het pgb

Het is belangrijk dat wanneer je kiest voor een persoonsgebonden budget (pgb), je een weloverwogen en positieve keuze maakt. En dat je weet wat daarbij komt kijken. Daarom organiseert Mantelzorg Brabantse Wal in samenwerking met Per Saldo, de belangenvereniging voor mensen met een pgb, een gratis online voorlichtingsbijeenkomst. Deze voorlichting is bedoeld voor iedereen die voor de keuze staat hoe hij/zij hun zorg of ondersteuning gaat regelen: mét een pgb of juist niet, dus voor mogelijke budgethouders.

N.B. De voorlichting is niet bedoeld en geschikt voor professionals, zoals cliëntondersteuners, mantelzorgmakelaars, bewindvoerders.

 • datum: dinsdag 2 november
 • tijd: 19.00 - 21.00 uur
 • kosten: gratis
 • hoe: online via het programma 'Zoom'

Bij interesse graag aanmelden via aanmelden@mantelzorgboz.nl onder vermelding van je naam en adres.
Ongeveer een week voor aanvang ontvang je een link waarmee je de online bijeenkomst kunt bijwonen, met daarbij meer uitleg over hoe je via het programma Zoom kunt deelnemen.

Laatste evenementen

 • Open dag Da Vinci College Roosendaal

  Da Vinci College, Roosendaal

  Heb jij interesse in het Vakcollege Zorg en Welzijn? Op zaterdag 18 januari tijdens de open dag kun je alvast eens kennis maken met een aantal van onze zorghulpmiddelen en slimme oplossingen.

 • e-Healthweek 2020

  Landelijk

  Van 27 januari t/m 1 februari vindt de e-healthweek plaats: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg.