Het Vergeten Festival - 22 juni 2019 - Steenbergen

Op 22 juni wordt in Steenbergen voor de allereerste keer 'Het Vergeten Festival’ georganiseerd rondom het thema dementie. U bent tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom in het ontmoetingscentrum 't Cromwiel, aan de Krommeweg 1 in Steenbergen. 

Tijdens deze middag kunt u terecht bij allerlei infostands over dementie en langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ook het Huis van Morgen, verschillende zorgorganisaties, de bibliotheek en de casemanager Dementie zullen in ’t Cromwiel aanwezig zijn. Tevens is er muziek, u kunt ‘Meer Bewegen voor Ouderen’ uitproberen en zich laten informeren over de cursus Valpreventie. Wilt u met behulp van een VR-bril ervaren wat het is om dementie te hebben? Ook dat kan op 22 juni, maar hiervoor dient u zich vooraf aan te melden.

Meer informatie

Laatste evenementen

  • e-Healthweek 21 t/m 26 januari 2019

    Het ministerie van VWS en ECP l Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

  • Maak kennis met e-Health in het Huis van Morgen

    Met digitale ondersteuning in de zorg (e-Health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept verkrijgen of sporten met een trainings-app. Toch weten veel Nederlanders onvoldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Om hier bekendheid aan te geven is van 21 t/m 26 januari 2019 de e-Healthweek. In die week zijn er in heel Nederland verschillende activiteiten, ook in het Huis van Morgen.