Maak kennis met e-Health in het Huis van Morgen

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-Health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept verkrijgen of sporten met een trainings-app. Toch weten veel Nederlanders onvoldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Om hier bekendheid aan te geven is van 21 t/m 26 januari 2019 de e-healthweek. In die week zijn er in heel Nederland verschillende activiteiten, ook in het Huis van Morgen.

Op woensdag 23 januari bent van u van harte welkom in het Huis van Morgen voor een kennismaking met e-Health. We starten met een lunch waarbij u uitleg krijgt over verschillende digitale toepassingen.

Kintell: de slimme huisassistent

Daarnaast gaan we een nieuw product testen: Kintell: de slimme huisassistent. Wat vindt u van deze huisassistent, is het handig in gebruik, sluit het aan bij uw behoefte en zou u dit product aanschaffen? We zijn heel benieuwd naar uw mening en die van uw familieleden en vrienden. Ook zij zijn welkom om hieraan deel te nemen.

Datum en tijd

Woensdag 23 januari 2019
12.30 – 13.30 uur lunch en uitleg e-Health
13.30 – 15.30 uur test Kintell, de slimme huisassistent

Deelname aan deze bijeenkomst is niet meer mogelijk omdat de groep vol zit. Wit u in de toekomst deelnemen aan een test, stuur dan een e-mail naar info@huis-van-morgen.nl. Wilt u meer weten over e-Health, neem dan contact op voor het maken van een afspraak in het Huis van Morgen.

Laatste evenementen

  • Support 2018 toont je onbeperkte mogelijkheden

    Support 2018 is in Nederland het belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Daarnaast is dit event er ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen

  • Slimmer Leven Huis in Eindhoven

    Tijdens de Dutch Technology Week van woensdag 6, donderdag 7 & vrijdag 8 juni zal het Slimmer Leven Huis weer neerstrijken op het 18 Septemberplein in Eindhoven.