Prioriteitendag Leeftijdsvriendelijke Gemeente op 6 juni in Heerle

Op donderdag 6 juni bepaalt u zelf mee wat belangrijk is tijdens de themabijeenkomst over Leeftijdsvriendelijke Gemeenten!

Op 6 juni 2019 organiseren de gemeenten Bergen op Zoom en Roosendaal, in samenwerking met de ouderenbonden, het Bravis Ziekenhuis en Avans Hogeschool een themabijeenkomst over leeftijdsvriendelijke gemeenten. Wat hebben senioren nodig om gelukkig, gezond en zelfstandig te kunnen wonen? En op welke manier kunnen zij deelnemen aan de samenleving? Bepaal met ons de prioriteiten en meld je snel aan voor 6 juni, want vol = vol!

Datum en tijd

Donderdag 6 juni 2019
9.30 – 12.00 uur met aansluitend een lunch

Locatie

Conferentiecentrum De Afspanning
Herelsestraat 97
Heerle

Meer informatie 

Laatste evenementen

  • e-Healthweek 21 t/m 26 januari 2019

    Het ministerie van VWS en ECP l Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

  • Maak kennis met e-Health in het Huis van Morgen

    Met digitale ondersteuning in de zorg (e-Health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept verkrijgen of sporten met een trainings-app. Toch weten veel Nederlanders onvoldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Om hier bekendheid aan te geven is van 21 t/m 26 januari 2019 de e-Healthweek. In die week zijn er in heel Nederland verschillende activiteiten, ook in het Huis van Morgen.