Respijtmarkt en symposium Wiekendael

  • Pop-up Respijtbureau van 14.00 - 17.00 u

  • Respijtsymposium van 17.00 - 20.00 u

Bent u mantelzorger en wilt u graag een keer op vakantie, maar vindt u het lastig om uw zorgtaken los te laten? De middag in Wiekendael staat in het teken van respijt op maat. Je kunt het vergelijken met een vakantie boeken bij het reisbureau. Consulenten van het Steunpunt Mantelzorg zijn aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen over vervangende zorg, vakanties / dagjes weg met of zonder naaste. Het doel is tot een vakantie / respijt op maat te komen. Je gaat naar huis met een passend respijtaanbod inclusief stappenplan.

Aansluitend vindt er een mini-symposium plaats voor organisaties die nauw betrokken zijn bij mantelzorg. Huis van Morgen is vanzelfsprekend van de partij.

Laatste evenementen

  • e-Healthweek 21 t/m 26 januari 2019

    Het ministerie van VWS en ECP l Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

  • Maak kennis met e-Health in het Huis van Morgen

    Met digitale ondersteuning in de zorg (e-Health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept verkrijgen of sporten met een trainings-app. Toch weten veel Nederlanders onvoldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Om hier bekendheid aan te geven is van 21 t/m 26 januari 2019 de e-Healthweek. In die week zijn er in heel Nederland verschillende activiteiten, ook in het Huis van Morgen.