Stamtafel Sint Elisabeth Roosendaal

Het project Stamtafels is ontstaan door een samenwerking tussen Groenhuysen en St. Elisabeth met subsidie van de gemeente Roosendaal. Tijdens deze inloop voor ouderen is er speciale aandacht voor sport en cultuur. U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 binnenlopen.

Kom voor de gezelligheid eens langs voor een kopje koffie, een gezonde maaltijd en/of voor diverse activiteiten. Er is geen indicatie nodig om deel te nemen, u bent van harte welkom! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manuela Perinotto, coördinator van de stamtafel. Zij vertelt u graag meer of komt bij u langs om kennis te maken.

Telefoon: 06 - 83 13 12 56
E-mail: m.perinotto@stelisabeth.nl
mperinotto@groenhuysen.nl

Laatste evenementen

  • e-Healthweek 21 t/m 26 januari 2019

    Het ministerie van VWS en ECP l Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

  • Maak kennis met e-Health in het Huis van Morgen

    Met digitale ondersteuning in de zorg (e-Health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept verkrijgen of sporten met een trainings-app. Toch weten veel Nederlanders onvoldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Om hier bekendheid aan te geven is van 21 t/m 26 januari 2019 de e-Healthweek. In die week zijn er in heel Nederland verschillende activiteiten, ook in het Huis van Morgen.