Zomervakantie, Huis van Morgen gesloten

zomervakantie.jpg

Van maandag 8 juli tot en met donderdag 25 juli kun je in Huis van Morgen op afspraak terecht (E  info@huis-van-morgen / T  0165 - 224 631).

Vanaf 26 juli tot en met 16 augustus is het Huis van Morgen gesloten in verband met de zomervakantie. Vanaf maandag 19 augustus zijn we weer alle maandagen open en kun je voor een bezoek op een andere weekdag een afspraak maken. Wij wensen je een heel fijne en gezonde zomer!

Laatste evenementen

  • e-Healthweek 21 t/m 26 januari 2019

    Het ministerie van VWS en ECP l Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

  • Maak kennis met e-Health in het Huis van Morgen

    Met digitale ondersteuning in de zorg (e-Health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept verkrijgen of sporten met een trainings-app. Toch weten veel Nederlanders onvoldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Om hier bekendheid aan te geven is van 21 t/m 26 januari 2019 de e-Healthweek. In die week zijn er in heel Nederland verschillende activiteiten, ook in het Huis van Morgen.