CloudCuddle, een veilige mobiele slaapplaats voor kinderen met een beperking

Met een CloudCuddle creëer je overal in een handomdraai een veilige en comfortabele slaapplaats voor je kind.

Aan huis gebonden?
Uit logeren bij opa en oma of vrienden. De zorg voor je kind met anderen delen. Wat voor de meeste gezinnen heel vanzelfsprekend is, is voor ouders met een zorgintensief kind vaak niet haalbaar. De bed-box die thuis staat, is immers niet mobiel. Een dilemma dat zich vaker voordoet, bijvoorbeeld bij vakanties. Maar ook bij het regelen van respijtzorg, een extra overnachting in het logeerhuis of een veilige slaapplaats tijdens een ziekenhuisopname. Gezinnen met een zorgintensief kind zijn aan huis gebonden en kunnen moeilijk participeren in de samenleving.

CloudCuddle geeft vrijheid!
CloudCuddle is speciaal ontworpen voor kinderen die thuis in een bed-box slapen. Zij kunnen nu ook buitenshuis overal veilig slapen. Zonder bed-box. CloudCuddle is een opblaasbare bedtent waarmee je ieder standaard 1-persoonsbed met matras makkelijk omvormt naar een veilige slaapplaats. Het geeft gezinnen een belangrijk stuk vrijheid en regie over hun leven terug.

Stevig en comfortabel
CloudCuddle bestaat uit een opblaasbaar frame in combinatie met supersterke stoffen. Het geeft kinderen bescherming en een geborgen voel. Ze kunnen niet uit bed vallen of uit de bedtent kruipen. De techniek achter CloudCuddle is ontleend aan de kite-industrie. Dat maakt hem zo stevig.

Lichtgewicht en handzaam
CloudCuddle is lichtgewicht (3,5 kg) en compact en dus handig om mee te nemen.
Op de fiets, in de auto of het vliegtuig. Hij gaat gemakkelijk in een tas en past op vrijwel ieder 1-persoons matras. Zo ben je veel minder afhankelijk van voorzieningen bij familie en vrienden of je vakantieadres. Met een CloudCuddle creëer je overal in een handomdraai een veilige en comfortabele slaapplaats.

Vergoeding
Een CloudCuddle wordt niet vergoed door verzekeraars. Er zijn wel gemeenten die een vergoeding geven voor een CloudCuddle en soms zijn er speciale fondsen die hiervoor openstaan. Kijk op onze website onder Vragen of lees Ervaringen van ouders.

Gratis op proef
Iedereen die geïnteresseerd is, mag de CloudCuddle altijd eerst uitgebreid thuis testen.Je kunt hiervoor een aanvraag plaatsen via de website of per mail.

Meer informatie

Andere interessante innovaties