DayClock, geeft duidelijkheid en rust

De DayClock is een staande digitale of analoge klok waarop dagelijks de actuele dag en datum vol uitgeschreven staan aangegeven. Geen afkortingen, geen kleine letters, maar met een duidelijk leesbare weergave, voor zowel dag als nacht.

De DayClock met agenda heeft daarnaast een agenda functie om activiteiten weer te geven. Via internet kunnen activiteiten op de DayClock worden gezet. Dit kan ook op afstand door familieleden of de thuiszorg. Die boodschappen kunnen voorzien worden van kleuren. Door te kiezen voor rood, groen of blauw kun je de urgentie van de boodschap aangeven. Je kunt ook de tijdspanne bepalen, bijvoorbeeld dat er tussen 12.00 en 13.00 op de klok staat dat de gebruiker naar beneden moet gaan om te eten. Er is ook een audioprikkel toegevoegd aan de DayClock: iedere keer als er een nieuwe boodschap verschijnt hoor je een geluidje.  

De DayClock is bedoeld voor ouderen en hun mantelzorgers. De DayClock geeft structuur en rust doordat de gebruiker controle heeft over de dag, het tijdstip en de activiteiten.

De DayClock wordt geleverd in een 7-inch of 10-inchtablet waarop een app is geïnstalleerd waarmee je direct gebruik kunt maken van alle functionaliteiten. Die app is niet los te koop en op een eigen tablet te downloaden, maar alleen voorgeprogrammeerd op de DayClock tablet verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van DayClock.

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.