Dekbedovertrekken met doorlopende rits - Sofiben

De dekbedovertrekken van Sofiben hebben een doorlopende rits over drie zijden en zorgt ervoor dat het verwisselen van een dekbedovertrek een fluitje van een cent wordt.

Er zijn van die huishoudelijke werkzaamheden die elke week terugkomen en die je graag zou overslaan. Het wisselen van je dekbedovertrek bijvoorbeeld. Het neemt nogal wat tijd in beslag voor je dekbed goed en netjes in de overtrek zit. En dan heb je ook nog kans dat het dekbed na een nachtje slapen helemaal verschoven is binnen het overtrek.

De dekbedovertrekken van Sofiben hebben een doorlopende rits over drie zijden en zorgt ervoor dat het verwisselen van een dekbedovertrek een fluitje van een cent wordt: je ritst het overtrek in een keer over drie zijden los, slaat de bovenkant terug op het hoofdeinde, legt je dekbed erin, slaat de bovenkant weer terug en ritst het dekbedovertrek weer dicht. Klaar! En mocht het na het slapen niet meer helemaal goed zitten, dan steek je je handen in de open splitten en trek je het dekbed eenvoudig weer op zijn plaats tot in de punten. Met dit unieke systeem bespaar je veel tijd en het wisselen kost je nauwelijks inspanning.

Meer informatie of bestellen >> dekbedovertrekken van Sofiben

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.