Duxxie - simpel online zorgproducten bestellen

Duxxie.nl is een gebruiksvriendelijk online platform waar zorgprofessionals en mantelzorgers medische producten van verschillende leveranciers kunnen bestellen. Hiermee wordt het bestelproces een stuk simpeler en efficiënter dan dat nu vaak de ervaring is.

Zorgprofessionals en mantelzorgers

Ben jij zorgprofessional of mantelzorger? Dan weet jij waarschijnlijk prima wat je nodig hebt aan zorgproducten. Via Duxxie.nl kun je snel en zorgvuldig kiezen uit het beste aanbod voor jouw cliënt. Ook zie je al heel snel hoe het met de kosten zit, met de verzekering bijvoorbeeld. Nog een prettige zekerheid: je kunt gewoon blijven bestellen bij jouw favoriete leverancier en, als jij dat wilt, ontvangt je cliënt direct een bevestiging van de bestelling. Zo wordt bestellen een stuk eenvoudiger en bespaar je flink wat kostbare tijd aan de telefoon.

 

Een zorghulpmiddelenplatform, wat is dat?

Duxxie.nl is onstaan als oplossing voor de complexe situatie die het regelen van hulp en zorghulpmiddelen is. Een ondoorzichtige markt, veel spelers, allerlei financieringsvormen. Een zoekplaatje voor hulpbehoevenden en hulpverleners. Tijdrovend, en alles moet overal telefonisch geregeld worden. Heel begrijpelijk dat jij als zorgprofessional of mantelzorger zoek raakt in al die spelers en regeltjes!

Dat het op de achtergrond ingewikkeld is geregeld met alle verschillende verzekeringen, voortdurend veranderende wetgeving en leveranciers, hoeft niet te betekenen dat het voor de klant ook complex moet zijn om iets te regelen.

Op duxxie.nl worden alle leveranciers van zorghulpmiddelen overzichtelijk samengebracht onder één platform. Op die manier heb je maar één plek voor al je zorghulpmiddelen. Zo is het bestellen van zorghulpmiddelen voor de zorgprofessional en mantelzorger supersimpel gemaakt. Jij bestelt direct via duxxie.nl, maar je zorghulpmiddelen worden nog altijd geleverd door je vertrouwde leverancier. Jouw bestelling wordt door Duxxie doorgezet naar de leverancier van zorghulpmiddelen. Ook houdt Duxxie voor je in de gaten of de bestelling goed wordt opgevolgd. Om misverstanden te voorkomen: Duxxie is zelf dus geen leverancier.

Meer weten? www.duxxie.nl

Andere interessante innovaties