Familiegeheimen, kom in contact met mensen in jouw omgeving

Eenzaamheid kan bij veel ouderen een probleem zijn. Om deze reden hebben de NHTV en Atlantis Games een game ontwikkeld, speciaal voor ouderen. De game heeft als titel “Familiegeheimen” gekregen.

Fictieve en echte wereld!

De speler leert via het spel de fictieve karakters kennen en het spel richt zich grotendeels in op de sociale vaardigheden van de gebruiker. Een bijzonder leuke toevoeging aan het spel is dat het spel zich niet alleen in de digitale wereld afspeelt, maar dat het ook de échte wereld gebruikt. Als speler moet je soms een hint ophalen in de echte wereld om verder te kunnen komen in het spel. Zodoende kunnen spelers van de game elkaar in het echte leven ontmoeten, op zoek naar hints voor het spel.

Geheimen van een familie ontrafelen

In de game gaat de speler op zoek naar Arthur van Dijk, die bijna 30 jaar geleden zonder enige aanleiding lijkt te zijn verdwenen. Praat met alle karakters om meer te weten te komen over hen en hun naasten. Door de juiste vragen te stellen kan de speler het verleden ontrafelen en meer te weten komen over de geheimen van de familie van Dijk. En misschien zelfs de verdwenen Arthur opsporen.

Meer informatie

Andere interessante innovaties