iHealth Glucosemeter, digitale glucosemeter

Met de iHealth glucosemeter meet u bloedsuikerwaarde zoals u dat gewend bij normale glucosemeters. Met de iHealth glucosemeter kunt u echter uw bloedsuikerresulaten bekijken op uw smartphone of tablet. U kunt de glucosetrends bekijken in overzichtelijke grafieken en test- en medicatieherinneringen instellen in de applicatie. 

Draadloos meten

Deze glucosemeter is de eerste die draadloos samenwerkt met een smartphone of tablet. De iHealth glucosemeter meet uw bloedsuiker waarden snel en accuraat binnen 5 seconden. 

Resultaten monitoren met een app

Bekijk de metingen direct op uw mobiele apparaat, upload offline metingen vanaf de draadloze glucosemeter en scan uw nieuwe teststrips. Houd automatisch de testresultaten bij in een digitaal logboek. Bespaar tijd doordat u dit niet meer handmatig hoeft in te voeren. Bekijk een grafische weergave van uw  metingen en een wekelijks gemiddelde. Bekijk gedetailleerde gegevens uit uw logboek, waaronder datum, tijdstip, trends per dagdeel en maaltijden. De iHealth Draadloze Glucosemeter is geschikt voor iOS apparaten (versie 6.0 en hoger) zoals een iPhone of iPad, en besturingssysteem Android (versie 3.0 en hoger).

Lees ervaringen van gebruikers met de iHealth Glucosemeter

Andere interessante innovaties

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.