iHealth Glucosemeter, digitale glucosemeter

Met de iHealth glucosemeter meet u bloedsuikerwaarde zoals u dat gewend bij normale glucosemeters. Met de iHealth glucosemeter kunt u echter uw bloedsuikerresulaten bekijken op uw smartphone of tablet. U kunt de glucosetrends bekijken in overzichtelijke grafieken en test- en medicatieherinneringen instellen in de applicatie. 

Draadloos meten

Deze glucosemeter is de eerste die draadloos samenwerkt met een smartphone of tablet. De iHealth glucosemeter meet uw bloedsuiker waarden snel en accuraat binnen 5 seconden. 

Resultaten monitoren met een app

Bekijk de metingen direct op uw mobiele apparaat, upload offline metingen vanaf de draadloze glucosemeter en scan uw nieuwe teststrips. Houd automatisch de testresultaten bij in een digitaal logboek. Bespaar tijd doordat u dit niet meer handmatig hoeft in te voeren. Bekijk een grafische weergave van uw  metingen en een wekelijks gemiddelde. Bekijk gedetailleerde gegevens uit uw logboek, waaronder datum, tijdstip, trends per dagdeel en maaltijden. De iHealth Draadloze Glucosemeter is geschikt voor iOS apparaten (versie 6.0 en hoger) zoals een iPhone of iPad, en besturingssysteem Android (versie 3.0 en hoger).

Lees ervaringen van gebruikers met de iHealth Glucosemeter

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.