iHealth Glucosemeter, digitale glucosemeter

Met de iHealth glucosemeter meet u bloedsuikerwaarde zoals u dat gewend bij normale glucosemeters. Met de iHealth glucosemeter kunt u echter uw bloedsuikerresulaten bekijken op uw smartphone of tablet. U kunt de glucosetrends bekijken in overzichtelijke grafieken en test- en medicatieherinneringen instellen in de applicatie. 

Draadloos meten

Deze glucosemeter is de eerste die draadloos samenwerkt met een smartphone of tablet. De iHealth glucosemeter meet uw bloedsuiker waarden snel en accuraat binnen 5 seconden. 

Resultaten monitoren met een app

Bekijk de metingen direct op uw mobiele apparaat, upload offline metingen vanaf de draadloze glucosemeter en scan uw nieuwe teststrips. Houd automatisch de testresultaten bij in een digitaal logboek. Bespaar tijd doordat u dit niet meer handmatig hoeft in te voeren. Bekijk een grafische weergave van uw  metingen en een wekelijks gemiddelde. Bekijk gedetailleerde gegevens uit uw logboek, waaronder datum, tijdstip, trends per dagdeel en maaltijden. De iHealth Draadloze Glucosemeter is geschikt voor iOS apparaten (versie 6.0 en hoger) zoals een iPhone of iPad, en besturingssysteem Android (versie 3.0 en hoger).

Lees ervaringen van gebruikers met de iHealth Glucosemeter

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.