iHealth Glucosemeter, digitale glucosemeter

Met de iHealth glucosemeter meet u bloedsuikerwaarde zoals u dat gewend bij normale glucosemeters. Met de iHealth glucosemeter kunt u echter uw bloedsuikerresulaten bekijken op uw smartphone of tablet. U kunt de glucosetrends bekijken in overzichtelijke grafieken en test- en medicatieherinneringen instellen in de applicatie. 

Draadloos meten

Deze glucosemeter is de eerste die draadloos samenwerkt met een smartphone of tablet. De iHealth glucosemeter meet uw bloedsuiker waarden snel en accuraat binnen 5 seconden. 

Resultaten monitoren met een app

Bekijk de metingen direct op uw mobiele apparaat, upload offline metingen vanaf de draadloze glucosemeter en scan uw nieuwe teststrips. Houd automatisch de testresultaten bij in een digitaal logboek. Bespaar tijd doordat u dit niet meer handmatig hoeft in te voeren. Bekijk een grafische weergave van uw  metingen en een wekelijks gemiddelde. Bekijk gedetailleerde gegevens uit uw logboek, waaronder datum, tijdstip, trends per dagdeel en maaltijden. De iHealth Draadloze Glucosemeter is geschikt voor iOS apparaten (versie 6.0 en hoger) zoals een iPhone of iPad, en besturingssysteem Android (versie 3.0 en hoger).

Lees ervaringen van gebruikers met de iHealth Glucosemeter

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.