Kozie - aanraakkussen met geluid

Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.KozieMe

KozieMe is een zacht kussen met ingebouwde speaker en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij aanraking laat het kussen geluiden horen, waardoor de gebruiker zelfstandig kan luisteren naar zijn of haar favoriete geluiden. Door middel van een SD-kaart kan de KozieMe ook eenvoudig met persoonlijke berichten of muziek gepersonaliseerd worden.

De KozieMe bestaat uit een aanraakgevoelig paneel in een waterdichte binnenhoes. De buitenhoes is in verschillende kleuren te bestellen. Op maat gemaakte buitenhoezen bestellen is ook mogelijk.

Prijs: 485,- ex BTW. Het is tevens mogelijk om de KozieMe te huren.

  • Intuïtief gemakkelijk te gebruiken
  • Hygiënisch: kussenhoes kan in de wasmachine
  • Makkelijk oplaadbaar via standaard micro USB aansluiting
  • Te personaliseren met muziek, luisterboeken of spraakberichten middels SD-kaart. 
  • Ingebouwde speaker en aansluiting voor een koptelefoon mogelijk

Meer informatie

KozieWe

Met KozieWe breng je het buitenleven naar binnen. Bij aanraking speelt het wandobject bos- en stadsgeluiden af. KozieWe kan individueel of in groepsverband gebruikt worden, middels koptelefoons en/of speakers. De KozieWe kan zowel gekocht als gehuurd worden.

De KozieWe bestaat uit zeven aanraakgevoelige panelen van zacht vilt. De eigenschappen van vilt zorgen voor een lange levensduur en een unieke zintuiglijke beleving. Doordat de KozieWe altijd aan staat, is deze elk moment klaar voor gebruik.

Meer informatie

Andere interessante innovaties