Liberty - transferbed met sta-op hulp

Met het Liberty transferbed met sta-op hulp kun je (weer) zelfstandig in en uit bed stappen. Dat geeft vrijheid en veel gebruiksgemak.

Sta-op hulp

De unieke sta-op hulp, waarbij het matras in de lengterichting onder het bed draait, werkt met zowel de memoryfunctie in de armleggers als met de afstandsbediening.

Minder belastend voor zorgverlener

Ook voor zorgverleners is het transferbed een goede oplossing. Het  bespaart veel tijd en fysieke kracht om de zorgvrager in en uit bed te krijgen. Aangezien niemand hetzelfde is, wordt de juiste transferhoogte en de ideale rughoek voor desbetreffend persoon geprogrammeerd. Opstaan is nu veel gemakkelijker, mede omdat de voeten onder het bed kunnen worden geplaatst en beddengoed niet in de weg ligt. 

 

Vergoeding

Het Liberty transferbed kan onder de juiste indicatie via de zorgverzekeraar worden vergoed.

 

Meer informatie >> Liberty transferbed van Ato Form

Dit product is momenteel niet fysiek tentoongesteld in Huis van Morgen.

Andere interessante innovaties

  • Moofie - speels beweegproduct

    Moofie is een felgekleurde stick die beweegopdrachten geeft aan mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen, graag méér willen bewegen, of die actief moeten revalideren.

  • Femly - beeldbellen via je eigen tv

    Femly brengt door beeldbellen via je eigen televisie de hele familie dichter bij elkaar. Hoe fijn is het als je eenvoudig kan videobellen met je kleinzoon of -dochter?