Medido Connected - automatische medicijndispenser

De Medido Connected is een slimme medicijndispenser, die werkt met een volautomatisch uitgiftesysteem. Het zorgt ervoor dat je de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangt en eraan herinnerd wordt deze in te nemen.

Voor wie?

Indien je veel medicijnen gebruikt, op verschillende momenten op een dag, dan is het soms ingewikkeld om deze op de juiste manier in te nemen. Vaak zal er dan ondersteuning nodig zijn uit je omgeving of van de thuiszorg.

Voordelen van Medido

Onafhankelijkheid
Je kunt weer zelf je medicatie innemen met behulp van de medicijndispenser. Alleen indien nodig is je vertrouwde hulp aanwezig dankzij een permanente 24 uurs verbinding met de zorg.

Meer gemoedsrust
Je hoeft nooit meer na te denken of je je medicatie bent vergeten. Met deze zekerheid ben je een stuk minder afhankelijk van mantelzorg en thuiszorg.

Flexibele zekerheid
De automatische medicijndispenser geeft je de juiste medicijnen en altijd op het juiste tijdstip. Instelbaar op de tijden die passen bij jouw levensritme voor het innemen van je medicijnen. Zo kun je bijvoorbeeld het eerste moment op de dag afstemmen op het tijdstip waarop je wakker wilt worden.

Waar is het verkrijgbaar?

De Medido medicijndispenser is verkrijgbaar via de thuiszorgorganisatie. Zij kunnen de medicijndispenser voor je aanvragen indien je op dit moment ondersteuning krijgt bij je medicatie-inname. Informeer bij jouw thuiszorgorganisatie naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Meer informatie >> Medido Connected

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.