MySleeve, meer comfort voor krukgebruikers

Orthopedische krukken zijn al decennia lang hetzelfde, net zoals de klachten die daarbij horen, waaronder zere handen, vallende krukken en het uitglijden door zweethanden. 

De MySleeve is een siliconen hoesje dat je over het krukhandvat rolt. Het lost de grootste frustraties van krukgebruikers op:

Geen pijnlijke handen meer

De MySleeve bevat een gelpad die de drukpunten van het handvat evenwichtig verdelen, waardoor je handpalmen worden gespaard van helse pijnen.

Weg met vallende krukken

De MySleeve heeft een magneet op de top, waarmee je beide krukken makkelijk tegen elkaar klikt en je snel je handen kunt vrijmaken door ze tegen jezelf, of een tafel of muur te leunen!

Niet meer uitglijden door zweethanden

De oppervlakte van de sleeve heeft anti-slip microbanen waardoor het handvat kan ademen. Het materiaal is huidvriendelijk en latexvrij.

Makkelijk schoon te houden

Dankzij de vuilafstotende siliconen is de MySleeve makkelijk schoon te maken.

Vis je kruk op

Laat je toch nog een kruk vallen voordat je ze tegen elkaar had geklikt? Geen probleem! Dankzij de magneet vis je gewoon de andere kruk op!

Demontage zonder sporen

De MySleeve kan gebruikt worden op zowel nieuwe als oudere krukken en laat geen sporen na.

MySleeve is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

  • trendy turquoise
  • subtiel zwart
  • gedurfd roze
  • vrolijk geel

Download de folder

Meer informatie

 

Andere interessante innovaties

  • Moofie - speels beweegproduct

    Moofie is een felgekleurde stick die beweegopdrachten geeft aan mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen, graag méér willen bewegen, of die actief moeten revalideren.

  • Femly - beeldbellen via je eigen tv

    Femly brengt door beeldbellen via je eigen televisie de hele familie dichter bij elkaar. Hoe fijn is het als je eenvoudig kan videobellen met je kleinzoon of -dochter?