MySleeve, meer comfort voor krukgebruikers

Krukken zijn al decennia lang hetzelfde, net zoals de klachten die daarbij horen, waaronder zere handen, vallende krukken en het uitglijden door zweethanden. 

De MySleeve is een soort siliconen kousje dat je over je eigen krukhandvat rolt en lost daarmee de drie grootste frustraties van krukgebruikers op.

Geen pijnlijke handen meer

De MySleeve bevat een gelpad die de drukpunten van het hand evenwichtig verdelen, waardoor je handpalmen worden gespaard van helse pijnen.

Weg met vallende krukken

De MySleeve heeft een magneet op de top, waardoor beide krukken tegen elkaar klikken en je snel handen kan vrijmaken door ze tegen jezelf, of een tafel of muur te leunen!

Niet meer uitglijden door zweethanden

De oppervlakte van de sleeve heeft microbanen waardoor het hand kan ademen. Het materiaal is huidvriendelijk en latexvrij.

Makkelijk schoon te houden

Dankzij de vuilafstotende silicone is de MySleeve makkelijk schoon te maken.

Vis je kruk op!

Laat je toch nog een kruk vallen alvorens ze tegen elkaar te kunnen klikken? Geen probleem, met de magneet vis je gewoon de andere kruk op!

Demontage zonder sporen!

De MySleeve kan gemonteerd worden op zowel nieuwe als oudere krukken en laat geen sporen na.

MySleeve is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

  • Trendy Turquoise
  • Subtiel Zwart
  • Gedurfd Roze
  • Vrolijk Geel

Download de folder

Meer informatie

 

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.