OrCam MyEye, horen wat je ziet

OrCam MyEye is een kleine onopvallende camera, die past op elk montuur. Orcam MyEye leest teksten voor en herkent gezichten en producten. Een kleine luidspreker nabij het oor, vertelt u alles wat de camera ziet. Een boek voorlezen gaat moeiteloos, u hoeft slechts te wijzen naar de tekst.

Ook teksten verder weg, zoals een straatnaambord of borden met OV informatie, kunt u eenvoudig aanwijzen en laten voorlezen. Een vinger wijzen naar de tekst ” in de lucht” en Orcam leest voor! Orcam Myeye herkent bankbiljetten en opgeslagen gezichten en producten.

De Orcam werkt zonder internetverbinding of stopcontact.

Meer informatie

 

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.