Philips EyeCare Pro bureaulamp, kies je eigen lichtvoorkeur

Uit onderzoek blijkt dat iedereen een voorkeur heeft voor een bepaalde lichtkleur en intensiteit. In samenwerking met Essilor (Varilux brillenglazen) en opticiens ontwikkelde Philips daarom een lamp met verstelbare lichtsterkte én lichtkleur. Het resultaat van deze samenwerking is de Philips EyeCare Pro bureaulamp waarmee zowel de lichtintensiteit als de lichtkleur persoonlijk ingesteld kunnen worden. Deze persoonlijke instellingen zorgen ervoor dat men nog scherper kan zien en comfortabeler kan werken.

Ontworpen om verblinding en overbelasting van de ogen te verminderen

Ontworpen om verblinding en overbelasting van de ogen te verminderen De combinatie van aangepaste optica en het hoogwaardige koelwitte LED-licht van deze Philips EyeCare-bureaulamp helpt verblinding en vermoeide ogen te verminderen. Dit aangename licht zonder zichtbare flikkeringen draagt bij aan optimaal oogcomfort.

Helder daglicht, ideaal voor optimale concentratie

Helder daglicht, ideaal voor optimale concentratie Verschillende bevindingen wijzen erop dat een koele daglichtkleurtemperatuur van 5500 K en maximaal 1000 lux de concentratie vergroot door energie en waakzaamheid af te stemmen op daglichtniveaus.

Geavanceerde dimmer met geheugenfunctie

Met zijn geavanceerde dimmer-instelling en geheugenfunctie geeft deze Philips EyeCare-bureaulamp de gebruiker de mogelijkheid om de lichtintensiteit te vinden die het beste bij u past en die instelling op te slaan. Handig en eenvoudig.

Extra bereik voor optimaal leescomfort

De ergonomische en flexibele arm van de Philips EyeCare-bureaulamp is ontwikkeld voor extra bereik en maximaal leescomfort. Moeiteloos te richten wat betekent dat de gebruiker niet meer onhandig over een bureau hoeft te buigen om het licht op de juiste plaats te krijgen.

Verkoopprijs €179,-.

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.