Philips EyeCare Pro bureaulamp, kies je eigen lichtvoorkeur

Uit onderzoek blijkt dat iedereen een voorkeur heeft voor een bepaalde lichtkleur en intensiteit. In samenwerking met Essilor (Varilux brillenglazen) en opticiens ontwikkelde Philips daarom een lamp met verstelbare lichtsterkte én lichtkleur. Het resultaat van deze samenwerking is de Philips EyeCare Pro bureaulamp waarmee zowel de lichtintensiteit als de lichtkleur persoonlijk ingesteld kunnen worden. Deze persoonlijke instellingen zorgen ervoor dat men nog scherper kan zien en comfortabeler kan werken.

Ontworpen om verblinding en overbelasting van de ogen te verminderen

Ontworpen om verblinding en overbelasting van de ogen te verminderen De combinatie van aangepaste optica en het hoogwaardige koelwitte LED-licht van deze Philips EyeCare-bureaulamp helpt verblinding en vermoeide ogen te verminderen. Dit aangename licht zonder zichtbare flikkeringen draagt bij aan optimaal oogcomfort.

Helder daglicht, ideaal voor optimale concentratie

Helder daglicht, ideaal voor optimale concentratie Verschillende bevindingen wijzen erop dat een koele daglichtkleurtemperatuur van 5500 K en maximaal 1000 lux de concentratie vergroot door energie en waakzaamheid af te stemmen op daglichtniveaus.

Geavanceerde dimmer met geheugenfunctie

Met zijn geavanceerde dimmer-instelling en geheugenfunctie geeft deze Philips EyeCare-bureaulamp de gebruiker de mogelijkheid om de lichtintensiteit te vinden die het beste bij u past en die instelling op te slaan. Handig en eenvoudig.

Extra bereik voor optimaal leescomfort

De ergonomische en flexibele arm van de Philips EyeCare-bureaulamp is ontwikkeld voor extra bereik en maximaal leescomfort. Moeiteloos te richten wat betekent dat de gebruiker niet meer onhandig over een bureau hoeft te buigen om het licht op de juiste plaats te krijgen.

Verkoopprijs €179,-.

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.