Philips Medido, slimme medicijndispenser

De Philips Medido is een slimme medicijndispenser, die werkt met een volautomatisch uitgiftesysteem. Het zorgt ervoor dat je de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangt en eraan herinnerd wordt deze in te nemen.

Voor wie?

Indien je veel medicijnen gebruikt, op verschillende momenten op een dag, dan is het soms ingewikkeld om deze op de juiste manier in te nemen. Vaak zal er dan ondersteuning nodig zijn uit je omgeving of van de thuiszorg.

Voordelen van Medido

Onafhankelijkheid
Je kunt weer zelf je medicatie innemen met de Medido medicijndispenser. Alleen indien nodig is je vertrouwde hulp aanwezig dankzij een permanente 24 uurs verbinding met de zorg.

Meer gemoedsrust
Je hoeft nooit meer na te denken of je je medicatie bent vergeten. Met deze zekerheid ben je een stuk minder afhankelijk van mantelzorg en thuiszorg.

Flexibele zekerheid
De Medido medicijndispenser geeft je de juiste medicijnen en altijd op het juiste tijdstip. Instelbaar op de tijden die passen bij jouw levensritme voor het innemen van je medicijnen. Zo kun je bijvoorbeeld het eerste moment op de dag afstemmen op het tijdstip waarop je wakker wilt worden.

Waar is het verkrijgbaar?

De Medido medicijndispenser is verkrijgbaar via de thuiszorgorganisatie. Zij kunnen de Medido medicijndispenser voor je aanvragen indien je op dit moment ondersteuning krijgt bij je medicatie inname. Informeer bij jouw thuiszorgorganisatie naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.