Quli - online Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

Quli is een Persoonlijke GezondheidsOmgeving, afgekort PGO. In een PGO heb je al jouw zorggegevens bij elkaar zodat je op de hoogte bent. Zo kan je dingen die je tijdens een gesprek met jouw huisarts hebt besproken teruglezen en kijken hoe het met jouw behandeling gaat. Je regelt zelf met wie je de zorggegevens deelt.

Quli staat voor Quality of Life. Quli is een digitaal platform waarop mensen en hun naasten onderling en met professionals en zorgorganisaties makkelijk kunnen samenwerken. Hierdoor heb je meer grip op je leven. Je bespaart tijd en kosten. En, de druk op de zorgsector wordt verlaagd.

Quli staat je ieder moment van de dag bij, biedt tips en tools om je leven makkelijker en aangenamer te maken, gezond te worden en blijven of anders om te gaan met je ziekte of beperking. Je hebt je zorgdossier altijd bij de hand, legt belangrijke momenten vast en deelt hoe jij je voelt en andere (medische) informatie met mensen voor wie het belangrijk is.

Door samen met verzorgers je dagprogramma in te richten en doelen te stellen, kun je controle over je dagelijks leven krijgen. Structuur, overzicht en de wetenschap dat anderen weten hoe het met je gaat, geven rust en zorgen dat je niet constant bezig bent met je ziekte, beperking en gezondheid. Je doet zoveel mogelijk zelf, anderen weten hoe het met je gaat zonder dat ze daar steeds naar moeten vragen en je krijgt hulp als je het nodig hebt.

Voordelen

 • Altijd Quli bij je op je telefoon of tablet.
 • Alle informatie die jouw zorgaanbieders invoeren meteen bekijken.
 • Afspraken terug zien in agenda.
 • Zelfmetingen en testuitslagen opslaan en delen.
 • Log in op e-health apps die je gebruikt via Quli.
 • Eén wachtwoord voor al jouw zorg.

Meer informatie

Ga voor meer informatie en het aanmaken van een gratis account naar de website van Quli: www.quli.nl

 

Andere interessante innovaties

 • Vivago - zorghorloge

  De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

 • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

  De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

 • Spencer® - slimme medicijndispenser

  Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.