Red, elektronische toegangsoplossingen

Langer zelfstandig én veilig thuis wonen, Red speelt hier op in met maatgerichte toegangsoplossingen voor particulieren.

Gebruikersvriendelijke toegangsoplossing

De producten van Red spelen in de op vraag van mensen die langer thuis willen wonen maar ook hun familieleden of mantelzorgers. De een wil een eenvoudige toegangsoplossing waarmee toegang tot de woning kan worden verleend. Weer anderen willen ook dat de deur op afstand geopend kan worden en dat de bezoekers aan de woning worden geregistreerd. Ook is het mogelijk aan de toegangsoplossing een persoonsalarmering toe te voegen.

Drie pakketten

Bij Red Start wordt een elektronisch slot met elektronische deurkrukken geïnstalleerd. De deur is elektronisch te openen, ook op afstand.

Bij Red Plus wordt netbox geïnstalleerd waarbij de gebruikers elektronische sleutels kan toevoegen of verwijderen en inzicht krijgt in de geschiedenis wat betreft toegang.

Bij Red Extra is aan het Pluspakket ook persoonsalarmering gekoppeld.

Bewezen concept

Red is een bewezen concept dat, in samenwerking met woningbouwcoöperaties, al bij meer dan 6.000 huishoudens in de regio West-Brabant en Zeeland is geïnstalleerd. De RED toegangsoplossing is voorzien van de volgende keurmerken:

  • PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)
  • SKG***
  • Woonkeur

Meer informatie

Red Toegangsoplossing

Red Toegangsoplossing

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.