Rollz Motion, rollator en rolstoel in één

U wilt genieten van het leven ook wanneer de bewegingsvrijheid minder wordt. De Rollz Motion speelt hier op in. Het is een eigentijdse rollator die in een handomdraai getransformeerd kan worden tot een rolstoel. Hiermee loopt u stabiel, rechtop en comfortabel. Met de Rollz Motion blijft u in beweging en het geeft u de mogelijkheid om onderweg even uit te rusten.

De Rollz Motion is licht van gewicht (10,6 kg) en eenvoudig in- en uit te klappen waardoor u de rollator gemakkelijk mee kan nemen. Bovendien zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar voor nog meer comfort.

Rollz hecht veel belang aan de ervaringen van haar klanten

Rollz organiseert één keer per jaar een uitje voor mensen die een Rollz Motion hebben aangeschaft. Op die manier onderhouden ze de relatie met hun klanten. Naast de Rollz Motion, introduceerde de organisatie in 2016 de veelzijdige en stijlvolle shopper rollator. 

Rollz Motion wil in het Huis van Morgen ervaringen van toekomstig gebruikers ophalen en weten wat mensen van dit product vinden.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.