Rollz Motion, rollator en rolstoel in één

U wilt genieten van het leven ook wanneer de bewegingsvrijheid minder wordt. De Rollz Motion speelt hier op in. Het is een eigentijdse rollator die in een handomdraai getransformeerd kan worden tot een rolstoel. Hiermee loopt u stabiel, rechtop en comfortabel. Met de Rollz Motion blijft u in beweging en het geeft u de mogelijkheid om onderweg even uit te rusten.

De Rollz Motion is licht van gewicht (10,6 kg) en eenvoudig in- en uit te klappen waardoor u de rollator gemakkelijk mee kan nemen. Bovendien zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar voor nog meer comfort.

Rollz hecht veel belang aan de ervaringen van haar klanten

Rollz organiseert één keer per jaar een uitje voor mensen die een Rollz Motion hebben aangeschaft. Op die manier onderhouden ze de relatie met hun klanten. Naast de Rollz Motion, introduceerde de organisatie in 2016 de veelzijdige en stijlvolle shopper rollator. 

Rollz Motion wil in het Huis van Morgen ervaringen van toekomstig gebruikers ophalen en weten wat mensen van dit product vinden.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.