Rollz Motion, rollator en rolstoel in één

U wilt genieten van het leven ook wanneer de bewegingsvrijheid minder wordt. De Rollz Motion speelt hier op in. Het is een eigentijdse rollator die in een handomdraai getransformeerd kan worden tot een rolstoel. Hiermee loopt u stabiel, rechtop en comfortabel. Met de Rollz Motion blijft u in beweging en het geeft u de mogelijkheid om onderweg even uit te rusten.

De Rollz Motion is licht van gewicht (10,6 kg) en eenvoudig in- en uit te klappen waardoor u de rollator gemakkelijk mee kan nemen. Bovendien zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar voor nog meer comfort.

Rollz hecht veel belang aan de ervaringen van haar klanten

Rollz organiseert één keer per jaar een uitje voor mensen die een Rollz Motion hebben aangeschaft. Op die manier onderhouden ze de relatie met hun klanten. Naast de Rollz Motion, introduceerde de organisatie in 2016 de veelzijdige en stijlvolle shopper rollator. 

Rollz Motion wil in het Huis van Morgen ervaringen van toekomstig gebruikers ophalen en weten wat mensen van dit product vinden.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.