Rollz Motion, rollator en rolstoel in één

U wilt genieten van het leven ook wanneer de bewegingsvrijheid minder wordt. De Rollz Motion speelt hier op in. Het is een eigentijdse rollator die in een handomdraai getransformeerd kan worden tot een rolstoel. Hiermee loopt u stabiel, rechtop en comfortabel. Met de Rollz Motion blijft u in beweging en het geeft u de mogelijkheid om onderweg even uit te rusten.

De Rollz Motion is licht van gewicht (10,6 kg) en eenvoudig in- en uit te klappen waardoor u de rollator gemakkelijk mee kan nemen. Bovendien zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar voor nog meer comfort.

Rollz hecht veel belang aan de ervaringen van haar klanten

Rollz organiseert één keer per jaar een uitje voor mensen die een Rollz Motion hebben aangeschaft. Op die manier onderhouden ze de relatie met hun klanten. Naast de Rollz Motion, introduceerde de organisatie in 2016 de veelzijdige en stijlvolle shopper rollator. 

Rollz Motion wil in het Huis van Morgen ervaringen van toekomstig gebruikers ophalen en weten wat mensen van dit product vinden.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Moofie - speels beweegproduct

    Moofie is een felgekleurde stick die beweegopdrachten geeft aan mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen, graag méér willen bewegen, of die actief moeten revalideren.

  • Femly - beeldbellen via je eigen tv

    Femly brengt door beeldbellen via je eigen televisie de hele familie dichter bij elkaar. Hoe fijn is het als je eenvoudig kan videobellen met je kleinzoon of -dochter?