Thuis aan Huis, zelfstandig maar niet alleen

Zorg nodig, maar toch in je vertrouwde omgeving blijven wonen? Dat kan met een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis. Een mantelzorgwoning is een aangepaste kant-en-klare woning die bijvoorbeeld in de tuin geplaatst kan worden.

De woningen zijn snel te plaatsen en kunnen ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is. Ze zijn leverbaar met allerlei aanpassingen en voorzieningen.

Thuis aan Huis biedt mantelzorgwoningen geheel afgestemd op de wensen van de bewoner. De organisatie vervult de rol van adviseur, vertrouwenspersoon en projectleider. Met 1 aanspreekpunt wordt de zorg bij de realisatie en plaatsing van een mantelzorgwoning uit handen genomen.

Lees de referenties over de mantelzorgwoningen van Thuis aan Huis.

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.