Thuis aan Huis, zelfstandig maar niet alleen

Zorg nodig, maar toch in je vertrouwde omgeving blijven wonen? Dat kan met een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis. Een mantelzorgwoning is een aangepaste kant-en-klare woning die bijvoorbeeld in de tuin geplaatst kan worden.

De woningen zijn snel te plaatsen en kunnen ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is. Ze zijn leverbaar met allerlei aanpassingen en voorzieningen.

Thuis aan Huis biedt mantelzorgwoningen geheel afgestemd op de wensen van de bewoner. De organisatie vervult de rol van adviseur, vertrouwenspersoon en projectleider. Met 1 aanspreekpunt wordt de zorg bij de realisatie en plaatsing van een mantelzorgwoning uit handen genomen.

Lees de referenties over de mantelzorgwoningen van Thuis aan Huis.

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.