Thuis aan Huis, zelfstandig maar niet alleen

Zorg nodig, maar toch in je vertrouwde omgeving blijven wonen? Dat kan met een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis. Een mantelzorgwoning is een aangepaste kant-en-klare woning die bijvoorbeeld in de tuin geplaatst kan worden.

De woningen zijn snel te plaatsen en kunnen ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is. Ze zijn leverbaar met allerlei aanpassingen en voorzieningen.

Thuis aan Huis biedt mantelzorgwoningen geheel afgestemd op de wensen van de bewoner. De organisatie vervult de rol van adviseur, vertrouwenspersoon en projectleider. Met 1 aanspreekpunt wordt de zorg bij de realisatie en plaatsing van een mantelzorgwoning uit handen genomen.

Lees de referenties over de mantelzorgwoningen van Thuis aan Huis.

Andere interessante innovaties

  • Moofie - speels beweegproduct

    Moofie is een felgekleurde stick die beweegopdrachten geeft aan mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen, graag méér willen bewegen, of die actief moeten revalideren.

  • Femly - beeldbellen via je eigen tv

    Femly brengt door beeldbellen via je eigen televisie de hele familie dichter bij elkaar. Hoe fijn is het als je eenvoudig kan videobellen met je kleinzoon of -dochter?