Thuis aan Huis, zelfstandig maar niet alleen

Zorg nodig, maar toch in je vertrouwde omgeving blijven wonen? Dat kan met een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis. Een mantelzorgwoning is een aangepaste kant-en-klare woning die bijvoorbeeld in de tuin geplaatst kan worden.

De woningen zijn snel te plaatsen en kunnen ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is. Ze zijn leverbaar met allerlei aanpassingen en voorzieningen.

Thuis aan Huis biedt mantelzorgwoningen geheel afgestemd op de wensen van de bewoner. De organisatie vervult de rol van adviseur, vertrouwenspersoon en projectleider. Met 1 aanspreekpunt wordt de zorg bij de realisatie en plaatsing van een mantelzorgwoning uit handen genomen.

Lees de referenties over de mantelzorgwoningen van Thuis aan Huis.

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.