Tuingereedschap met extra ondersteuning

U wilt graag blijven tuinieren, maar het kost u veel energie. Dan is er speciaal tuingereedschap ontworpen om de inspanning bij tuinieren weg te nemen. Dit gereedschap heeft een pistoolgriphandvat welke de pols in een natuurlijke houding houdt.

De armondersteuning voor het tuingereedschap is een handig hulpmiddel dat u aan de achterzijde van uw tuingereedschap plaatst om zo de druk op uw handen en vingers te verlichten.

Voorkom klachten in hand en arm

Wanneer u gebruik maakt van de armondersteuning op uw tuingereedschap wordt een deel van het gewicht van uw tuingereedschap overgedragen aan uw onderarm. Dit verminderd de hoeveelheid kracht die u met uw hand hoeft te zetten om het tuingereedschap te gebruiken. Dit verminderd de kans op klachten in de hand en pols en maakt het mogelijk om langer in de tuin te werken.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.