Tuingereedschap met extra ondersteuning

U wilt graag blijven tuinieren, maar het kost u veel energie. Dan is er speciaal tuingereedschap ontworpen om de inspanning bij tuinieren weg te nemen. Dit gereedschap heeft een pistoolgriphandvat welke de pols in een natuurlijke houding houdt.

De armondersteuning voor het tuingereedschap is een handig hulpmiddel dat u aan de achterzijde van uw tuingereedschap plaatst om zo de druk op uw handen en vingers te verlichten.

Voorkom klachten in hand en arm

Wanneer u gebruik maakt van de armondersteuning op uw tuingereedschap wordt een deel van het gewicht van uw tuingereedschap overgedragen aan uw onderarm. Dit verminderd de hoeveelheid kracht die u met uw hand hoeft te zetten om het tuingereedschap te gebruiken. Dit verminderd de kans op klachten in de hand en pols en maakt het mogelijk om langer in de tuin te werken.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.