Wanderwatch - interactieve fun tijdens het buitenspelen

De Wanderwatch is een gps-horloge met interactieve games waarmee kinderen makkelijker naar buiten zullen gaan om te spelen. Ouders kunnen met de smartwatch de locatie van hun kinderen volgen en met ze communiceren. Dat geeft een gerust gevoel.

 

Veel kinderen spelen te weinig buiten. Terwijl buitenspelen ze slimmer, gezonder en gelukkiger maakt. Wanderwatch is een ontzettend cool horloge en de speciale spelletjes zijn bedoeld om buitenspelen interactief, uitdagend en dus 'fun' te maken.

Communiceren

Het slimme kinderhorloge voegt iets hedendaags toe aan buitenspelen en maakt het veiliger. Door middel van het horloge en bijbehorende app voor je eigen telefoon, kun je met je kind communiceren in tekst, gesproken berichten en tekeningetjes. Het is daardoor ook geschikt voor kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven. Helemaal leuk wordt het als ze spelen met vriendjes die ook dit horloge hebben! Als ouder kun je altijd een oogje in het zeil houden en je kind kan jou alarmeren als dat nodig is.

 

Plezier in buitenspelen

De smartwatch heeft heel veel functionaliteiten waar kinderen dol op zijn. Met de camera kunnen ze foto's maken van hun avonturen en ze kunnen chatten (zelfs met zelf ontwikkelde geheimtaal) met hun vriendjes. Ook zijn er verschillende spelletjes zoals:

  • Geluidseffecten: stel je zit op je fiets en speelt dat je een politieagent bent. Als je de sirenes op het horloge aan zet, wordt het buitenspel nóg leuker! 
  • Balanceer de bal: het vroegere ei-op-de-lepel spel is digitaal gemaakt. Maak je eigen parcours waarbij je moet rennen of klimmen en zorg dat het balletje de rand van het schermvan het horloge niet raakt.
  • Schatzoeken: de magische steen kan een schat zijn, de een verstopt hem en de ander gaat hem zoeken met hulp van het horloge. De magische steen kan ook een vlag zijn die je kunt veroveren, of een oplaadstation.

Meer informatie over de Wanderwatch en de leverancier: www.wanderwatch.com/nl

 

 

Andere interessante innovaties