PennyTALKS labellezer van Worldwide Vision

Nederlandssprekende labellezer met bijbehorende labels. Makkelijk om vaak moeilijk te onderscheiden producten te labelen.

Voor blinden en slechtzienden heeft Worldwide Vision diverse producten die helpen om zelfredzaam te blijven. Simpele hulpmiddelen die net het verschil kunnen maken. 

Labellezer (PennyTALKS)

De PennyTALKS is een Nederlandssprekende labellezer waarmee je levensmiddelen, medicijnen, ordners en vele andere producten kunt herkennen. Je bevestigt een voelbaar label op of aan het product. Deze scan je vervolgens met de labellezer. Je spreekt de naam van het product in. Dit wordt opgeslagen in het interne geheugen. Zodra je met de lezer weer over het label gaat, vertelt de lezer wat je hebt ingesprokenlabel.

Meer informatie over de labellezer en de leverancier: www.worldwidevision.nl 

Ook via Worldwide Vision verkrijgbaar:

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.