PennyTALKS labellezer van Worldwide Vision

Nederlandssprekende labellezer met bijbehorende labels. Makkelijk om vaak moeilijk te onderscheiden producten te labelen.

Voor blinden en slechtzienden heeft Worldwide Vision diverse producten die helpen om zelfredzaam te blijven. Simpele hulpmiddelen die net het verschil kunnen maken. 

Labellezer (PennyTALKS)

De PennyTALKS is een Nederlandssprekende labellezer waarmee je levensmiddelen, medicijnen, ordners en vele andere producten kunt herkennen. Je bevestigt een voelbaar label op of aan het product. Deze scan je vervolgens met de labellezer. Je spreekt de naam van het product in. Dit wordt opgeslagen in het interne geheugen. Zodra je met de lezer weer over het label gaat, vertelt de lezer wat je hebt ingesprokenlabel.

Meer informatie over de labellezer en de leverancier: www.worldwidevision.nl 

Ook via Worldwide Vision verkrijgbaar:

Andere interessante innovaties

  • Moofie - speels beweegproduct

    Moofie is een felgekleurde stick die beweegopdrachten geeft aan mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen, graag méér willen bewegen, of die actief moeten revalideren.

  • Femly - beeldbellen via je eigen tv

    Femly brengt door beeldbellen via je eigen televisie de hele familie dichter bij elkaar. Hoe fijn is het als je eenvoudig kan videobellen met je kleinzoon of -dochter?