Sleutelvinder van Worldwide Vision

Sleutelvinder / -zoeker met piepsignaal voor het terugvinden van je sleutels en andere items.

Voor blinden en slechtzienden heeft Worldwide Vision diverse producten die helpen om zelfredzaam te blijven. Simpele hulpmiddelen die net het verschil kunnen maken. 

Sleutelvinder

Ben je vaak je sleutels of andere belangrijk spullen kwijt? De sleutelvinder reageert op jouw fluitsignaal. Je bevestigt de sleutelvinder aan je sleutel, tas of ander voorwerp dat soms moeilijk te vinden is. Je fluit 1x en de sleutelvinder begint te piepen. Hierdoor is het gemakkelijker om het voorwerp te vinden.

Meer informatie over deze leesloep en de leverancier: www.worldwidevision.nl 

Ook via Worldwide Vision verkrijgbaar:

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.