Wuzzi Alert - mobiele alarmknop met gps-tracker

Het mobiele alarm van Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel, of je nu thuis, in je tuin of verder uit de buurt bent. Wandelen, sporten, met de hond uit of in de natuur aan het fietsen; met deze mobiele alarmknop met gps-tracker ben je altijd en overal veilig!

Voor binnen én buiten

Met één druk op de knop sta je direct in contact met je familie, buren of vrienden of met de alarmcentrale. Dankzij de gps-tracker is jouw positie bekend en kun je met elkaar praten. Ook wordt de Wuzzi Alert gebruikt om overal vindbaar te zijn of automatisch te alarmeren als je te ver weg gaat. Dit apparaatje is zeer gebruiksvriendelijke, direct klaar voor gebruik, er is geen installatie nodig. Het abonnement is per maand opzegbaar.

Overzicht mobiele alarm apparaatjes

Er kunnen verschillende mobiele alarmapparaatjes worden gebruikt voor Wuzzi Alert. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden:

Wuzzi Alert Pebbles

Dit compacte en lichtgewicht mobiele alarmapparaatje is zeer eenvoudig in gebruik. Het alarmapparaatje is voorzien van één grote SOS alarmknop. Hier afgebeeld in de kleuren zwart, blauw, groen en roze, mét oplader.

         

Wuzzi Alert Pearl

De kleinste alarmknop in het Wuzzi-assortiment. Niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens mooi uit!

Wuzzi Watch Indi

Met deze watch heb je een sportief horloge en een alarmhorloge in één. Zeer eenvoudig in gebruik. Hier afgebeeld in de kleuren zwart, blauw/wit en rood/wit.

      

 

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van Wuzzi Alert: www.wuzzialert.com

 

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.