Innovatie Consulent

Er zijn zoveel nieuwe hulpmiddelen en mogelijkheden, maar wat is goed voor mij, mijn moeder of mijn cliënt? Hoe vind ik antwoord op mijn persoonlijke vraag? Daarvoor kun je terecht bij de Innovatie Consulent van het Huis van Morgen. Zij gaat samen met jou op zoek naar een passend antwoord op je (zorg)vraag.

Informatie afgestemd op de vraag en behoefte

Er is steeds meer mogelijk om bijvoorbeeld langer zelfstandig te blijven wonen. Op het gebied van veiligheid, comfort, verzorging, mobiliteit en communicatie. Maar het is bijna onmogelijk om al deze ontwikkelingen te volgen. Het Huis van Morgen wil inwoners uit Roosendaal hier graag bij helpen. De Innovatie Consulent is er voor mensen die meer willen weten over deze nieuwe mogelijkheden of die hun persoonlijke vraag willen voorleggen. Maar je krijgt er ook handige tips waar je direct wat aan hebt.

Deskundig advies

Margo Emmen is Innovatie Consulent bij het Huis van Morgen. Zij is toegepast gerontoloog en verpleegkundige en heeft vanuit de praktijk veel ervaring opgedaan. Elke (zorg)vraag is anders maar vaak zie je dat mensen tegen dezelfde problemen aanlopen. Margo kan haar kennis daarover delen en samen met jou komen tot een goede oplossing.

Waarom contact met Innovatie Consulent?

  • De informatie is afgestemd op jouw (zorg)vraag
  • Er is iemand die met je meedenkt over je persoonlijke situatie
  • Je krijgt inzicht in nieuwe toepassingen en/of hulpmiddelen
  • Met de praktisch tips kun je direct zelf aan de slag
  • Het consult is voor inwoners uit de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht gratis

Meer informatie

Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@huis-van-morgen.nl of kom op maandag tussen 9.00 – 16.00 uur langs in het Huis van Morgen.

Contact

Wil je direct contact met de Innovatie Consulent? Meld je dan aan met onderstaand formulier. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Afspraak Innovatie Consulent