DigiTree vertelt over e-health in Bravis ziekenhuis

In het kader van de e-healthweek (21 t/m 26 januari) kunt u in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis kennismaken met de 'DigiTree': een interactieve boom die verhalen vertelt over digitale toepassingen in de zorg, ook wel e-health genoemd. Via een aanraakscherm kiest u over welk onderwerp u meer wilt horen.

Slimme oplossingen

De ontwikkelingen op digitaal gebied gaan razendsnel. Met behulp van een verhalen vertellende boom kan iedereen op een leuke manier kennis maken met slimme apparaten die er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat patiënten comfortabeler en langer thuis wonen. De DigiTree nodigt u uit om de DigiTuin binnen te stappen, om daar zelf te ervaren wat e-health is. Een team van vrijwilligers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waar en wanneer?

Op maandag 21 en dinsdag 22 januari vindt u de DigiTree in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom. Op woensdag 23 en donderdag 24 januari staat hij in de hal van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal.

Meer informatie over de Bravis DigiTuinen: https://www.bravisziekenhuis.nl/bravis-digituin

 

Laatste berichten

  • Lancering online keuzewijzer

    Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van hulpmiddelen en technologie in de thuiszorg? Zoveel, dat zorgprofessionals en cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Daar komt nu verandering in met de officiële lancering van de Digitale keuzewijzer.

  • Testers gezocht voor nieuwe SOS/GPS alarmknop en horloge

    Vraagt u zich wel eens af waar uw zorgvrager zich bevindt? Dan is dit uw kans om hiervoor een innovatief hulpmiddel te testen. Geheel KOSTELOOS bovendien!

    Het product ziet eruit als een alarmknop of een horloge en werkt via GPS. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw zorgvrager is.