DigiTree vertelt over e-health in Bravis ziekenhuis

In het kader van de e-healthweek (21 t/m 26 januari) kunt u in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis kennismaken met de 'DigiTree': een interactieve boom die verhalen vertelt over digitale toepassingen in de zorg, ook wel e-health genoemd. Via een aanraakscherm kiest u over welk onderwerp u meer wilt horen.

Slimme oplossingen

De ontwikkelingen op digitaal gebied gaan razendsnel. Met behulp van een verhalen vertellende boom kan iedereen op een leuke manier kennis maken met slimme apparaten die er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat patiënten comfortabeler en langer thuis wonen. De DigiTree nodigt u uit om de DigiTuin binnen te stappen, om daar zelf te ervaren wat e-health is. Een team van vrijwilligers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waar en wanneer?

Op maandag 21 en dinsdag 22 januari vindt u de DigiTree in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom. Op woensdag 23 en donderdag 24 januari staat hij in de hal van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal.

Meer informatie over de Bravis DigiTuinen: https://www.bravisziekenhuis.nl/bravis-digituin

 

Laatste berichten

  • ‘Het Vergeten Festival’ op 22 juni voor het eerst in Steenbergen

    Het feit dat er bij beginnende dementie liever gesproken wordt over ‘verwardheid’ geeft aan dat het taboe rond de ziekte nog niet is doorbroken. De werkgroep DementieVriendelijke gemeente Steenbergen (DVG) maakt het onderwerp voor iedereen toegankelijk tijdens ‘Het Vergeten Festival’ op zaterdag 22 juni in Steenbergen.

  • Terugkomdag testers personenalarmen

    Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

  • Obi is de robot die zelfstandig eten (weer) mogelijk maakt

    Ken je Obi al? Het is de nieuwste eetrobot op de markt. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. De functionele bediening is intuïtief en makkelijk aan te leren. In plaats van een beroep te moeten doen op een zorgprofessional of mantelzorger, helpt Obi je om zelfstandig te eten. In je eigen tempo, waar en wanneer jíj dat wilt.