Gastcolleges voor studenten en docenten van MBO en HBO zorgopleidingen

Wil je meer weten over e-health, zorginnovatie en de implementatie daarvan? Dan kun je nu deelnemen aan de gastcolleges van De Zorginnovatiewinkel. De gastcolleges vinden plaats in mei, juni en juli 2018.

Bewust worden van nieuwe mogelijkheden

De Zorginnovatiewinkel wil graag helpen bij het aanbieden van aantrekkelijke vormen van onderwijs, zodat studenten met een zorgopleiding meer betrokken raken en bewust worden van de vele nieuwe mogelijkheden die er zijn. In totaal geven ze 12 gastcolleges (2 per dag) voor MBO en HBO zorgopleidingen, waarin e-health, zorginnovatie en de implementatie daarvan centraal staan. Er worden succesvolle werkvormen zoals de e-health speurtocht en een quiz ingezet om op een vernieuwende manier de studenten enthousiast te maken.

Na het gastcollege in de Zorginnovatiewinkel volgt een rondleiding in het Huis van Morgen (350 meter lopen).

Aanmelden

Meld je snel aan voor één van de gastcolleges, dit kan individueel of als groep (door de docent). Er zijn geen kosten aan verbonden.  Klik op onderstaande link voor de verschillende data en tijden:

Aanmelden

Laatste berichten

  • Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders en CIC gaan samenwerking aan

    Het Care Innovation Center West-Brabant en ervaringskenniscentrum (Sch)ouders hebben de intentie uitgesproken om samen te werken. De samenwerking richt zich met name op het uitwisselen van informatie toegespitst op de doelgroep zorgkinderen en hun ouders.

  • Innovatie Consulent Margo Emmen draagt oplossingen aan

    “Soms kunnen kleine aanpassingen of hulpmiddelen een wereld van verschil betekenen”, zo vertelt Margo Emmen, Innovatie Consulent bij het Huis van Morgen. Zij adviseert inwoners over hulpmiddelen en geeft tips om langer zelfstandig te blijven wonen.