Geef jouw mening over de Slimme Assistent voor thuis

De ‘Slimme Assistent voor thuis’ ondersteunt bij het gezond ouder worden, bijvoorbeeld door mensen te helpen herinneren aan bepaalde activiteiten. Wil je dit product zelf uitproberen en meedenken over de ontwikkeling hiervan? Dat kan.

De Gezonde Mening nodigt senioren van 75+ die zelfstandig wonen en hun familieleden uit voor een bezoek aan het Huis van Morgen op 28 november van 14.00 – 16.30 uur. Je krijgt meer informatie over de ‘Slimme Assistent’ en we horen graag jouw mening hierover. Daarnaast kun je een kijkje nemen in het Huis van Morgen.

Interesse? Stuur een e-mail naar Natascha van Riet: natascha@cic-westbrabant.nl

Meer informatie over de Gezonde Mening

 

Laatste berichten

  • ‘Het Vergeten Festival’ op 22 juni voor het eerst in Steenbergen

    Het feit dat er bij beginnende dementie liever gesproken wordt over ‘verwardheid’ geeft aan dat het taboe rond de ziekte nog niet is doorbroken. De werkgroep DementieVriendelijke gemeente Steenbergen (DVG) maakt het onderwerp voor iedereen toegankelijk tijdens ‘Het Vergeten Festival’ op zaterdag 22 juni in Steenbergen.

  • Terugkomdag testers personenalarmen

    Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

  • Obi is de robot die zelfstandig eten (weer) mogelijk maakt

    Ken je Obi al? Het is de nieuwste eetrobot op de markt. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. De functionele bediening is intuïtief en makkelijk aan te leren. In plaats van een beroep te moeten doen op een zorgprofessional of mantelzorger, helpt Obi je om zelfstandig te eten. In je eigen tempo, waar en wanneer jíj dat wilt.