Geef jouw mening over de Slimme Assistent voor thuis

De ‘Slimme Assistent voor thuis’ ondersteunt bij het gezond ouder worden, bijvoorbeeld door mensen te helpen herinneren aan bepaalde activiteiten. Wil je dit product zelf uitproberen en meedenken over de ontwikkeling hiervan? Dat kan.

De Gezonde Mening nodigt senioren van 75+ die zelfstandig wonen en hun familieleden uit voor een bezoek aan het Huis van Morgen op 28 november van 14.00 – 16.30 uur. Je krijgt meer informatie over de ‘Slimme Assistent’ en we horen graag jouw mening hierover. Daarnaast kun je een kijkje nemen in het Huis van Morgen.

Interesse? Stuur een e-mail naar Natascha van Riet: natascha@cic-westbrabant.nl

Meer informatie over de Gezonde Mening

 

Laatste berichten

  • Ouderen testen slimme huisgenoot

    Op woensdagmiddag tijdens de nationale e-healthweek hadden wij een vakkundig testpanel in huis dat de Kintell, een nieuw digitaal zorgproduct uitprobeerde.

  • Het is E-healthweek!

    Digitale zorgondersteuning, ook wel e-health genoemd, maakt de toegang tot zorgvoorzieningen makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online recepten verkrijgen of sporten met behulp van een trainings-app. Toch is nog niet iedereen hier bekend mee. Om iedereen de toekomst van de zorg te laten ervaren, is er van 21 tot en met 26 januari de nationale E-healthweek. 

  • ‘DigiTree’ vertelt over e-health in het Bravis ziekenhuis

    In het kader van de e-healthweek (21 t/m 26 januari) kunt u in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis kennismaken met de 'DigiTree': een interactieve boom die verhalen vertelt over digitale toepassingen in de zorg, ook wel e-health genoemd. Via een aanraakscherm kiest u over welk onderwerp u meer wilt horen.