Geef jouw mening over de Slimme Assistent voor thuis

De ‘Slimme Assistent voor thuis’ ondersteunt bij het gezond ouder worden, bijvoorbeeld door mensen te helpen herinneren aan bepaalde activiteiten. Wil je dit product zelf uitproberen en meedenken over de ontwikkeling hiervan? Dat kan.

De Gezonde Mening nodigt senioren van 75+ die zelfstandig wonen en hun familieleden uit voor een bezoek aan het Huis van Morgen op 28 november van 14.00 – 16.30 uur. Je krijgt meer informatie over de ‘Slimme Assistent’ en we horen graag jouw mening hierover. Daarnaast kun je een kijkje nemen in het Huis van Morgen.

Interesse? Stuur een e-mail naar Natascha van Riet: natascha@cic-westbrabant.nl

Meer informatie over de Gezonde Mening

 

Laatste berichten

  • Lancering online keuzewijzer

    Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van hulpmiddelen en technologie in de thuiszorg? Zoveel, dat zorgprofessionals en cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Daar komt nu verandering in met de officiële lancering van de Digitale keuzewijzer.

  • Testers gezocht voor nieuwe SOS/GPS alarmknop en horloge

    Vraagt u zich wel eens af waar uw zorgvrager zich bevindt? Dan is dit uw kans om hiervoor een innovatief hulpmiddel te testen. Geheel KOSTELOOS bovendien!

    Het product ziet eruit als een alarmknop of een horloge en werkt via GPS. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw zorgvrager is.