Het Huis van Morgen zoekt senioren die zorgtechnologie willen testen

Er zijn veel hulpmiddelen te koop die mensen ondersteunen om langer thuis te blijven wonen. Maar wat doen die producen precies? Hoe werkt het? Doen ze wat er wordt beloofd of kan het beter? Graag horen we uw mening. 

Goed fout DEF.jpg

Deelname test hulpmiddelen

In opdracht van zorgverzekeraar CZ, gaat het Huis van Morgen samen met een aantal partners,  6 verschillende hulpmiddelen testen. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die deze producten willen uitproberen en er een kritisch maar eerlijk oordeel over willen geven.

Tijdsinvestering

U kunt 1 of meerdere producten uitproberen, dat is geheel aan u. In totaal kost het u ongeveer 2x een uur: 1 uur uitleg en instructie en 1 uur interview na de testweek.

Met deze test geven wij u de mogelijkheid om uw mening te geven zodat dit soort hulpmiddelen nog beter aansluiten bij de wensen.

Aanmelden

Hebt u interesse? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Voor meer informatie of telefonische aanmelding kunt u contact opnemen met:
Margo Emmen
06-33 16 53 74
margo@cic-westbrabant.nl

Aanmelden test hulpmiddelen

Laatste berichten

  • App Seeing Al, een handig hulpmiddel voor blinden en slechtzienden

    Het lastige aan kunstmatige intelligentie is dat het moeilijk is om een concreet beeld te krijgen van wat er mogelijk is met de technologie. Tegelijkertijd is het juist nu de technologie zich zo snel ontwikkelt fijn om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. De app Seeing Al is daar een voorbeeld van.

  • We nemen studenten mee in de ontwikkelingen van de toekomstige zorg

    Het Huis van Morgen is gevestigd in het Kellebeek College. Dat is niet voor niks want hier worden de zorgprofessionals van de toekomst opgeleid. Kiezen voor een beroep in de zorg is bij jongeren veelal niet zo voor de hand liggend. Het Huis van Morgen wil dit nadrukkelijk onder de aandacht brengen van VMBO-studenten die nog een beroepskeuze moeten maken.