Het Huis van Morgen zoekt senioren die zorgtechnologie willen testen

Er zijn veel hulpmiddelen te koop die mensen ondersteunen om langer thuis te blijven wonen. Maar wat doen die producen precies? Hoe werkt het? Doen ze wat er wordt beloofd of kan het beter? Graag horen we uw mening. 

Goed fout DEF.jpg

Deelname test hulpmiddelen

In opdracht van zorgverzekeraar CZ, gaat het Huis van Morgen samen met een aantal partners,  6 verschillende hulpmiddelen testen. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die deze producten willen uitproberen en er een kritisch maar eerlijk oordeel over willen geven.

Tijdsinvestering

U kunt 1 of meerdere producten uitproberen, dat is geheel aan u. In totaal kost het u ongeveer 2x een uur: 1 uur uitleg en instructie en 1 uur interview na de testweek.

Met deze test geven wij u de mogelijkheid om uw mening te geven zodat dit soort hulpmiddelen nog beter aansluiten bij de wensen.

Aanmelden

Hebt u interesse? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Voor meer informatie of telefonische aanmelding kunt u contact opnemen met:
Margo Emmen
06-33 16 53 74
margo@cic-westbrabant.nl

Aanmelden test hulpmiddelen

Laatste berichten

  • ‘Het Vergeten Festival’ op 22 juni voor het eerst in Steenbergen

    Het feit dat er bij beginnende dementie liever gesproken wordt over ‘verwardheid’ geeft aan dat het taboe rond de ziekte nog niet is doorbroken. De werkgroep DementieVriendelijke gemeente Steenbergen (DVG) maakt het onderwerp voor iedereen toegankelijk tijdens ‘Het Vergeten Festival’ op zaterdag 22 juni in Steenbergen.

  • Terugkomdag testers personenalarmen

    Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

  • Obi is de robot die zelfstandig eten (weer) mogelijk maakt

    Ken je Obi al? Het is de nieuwste eetrobot op de markt. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. De functionele bediening is intuïtief en makkelijk aan te leren. In plaats van een beroep te moeten doen op een zorgprofessional of mantelzorger, helpt Obi je om zelfstandig te eten. In je eigen tempo, waar en wanneer jíj dat wilt.