Het Huis van Morgen zoekt senioren die zorgtechnologie willen testen

Er zijn veel hulpmiddelen te koop die mensen ondersteunen om langer thuis te blijven wonen. Maar wat doen die producen precies? Hoe werkt het? Doen ze wat er wordt beloofd of kan het beter? Graag horen we uw mening. 

Goed fout DEF.jpg

Deelname test hulpmiddelen

In opdracht van zorgverzekeraar CZ, gaat het Huis van Morgen samen met een aantal partners,  6 verschillende hulpmiddelen testen. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die deze producten willen uitproberen en er een kritisch maar eerlijk oordeel over willen geven.

Tijdsinvestering

U kunt 1 of meerdere producten uitproberen, dat is geheel aan u. In totaal kost het u ongeveer 2x een uur: 1 uur uitleg en instructie en 1 uur interview na de testweek.

Met deze test geven wij u de mogelijkheid om uw mening te geven zodat dit soort hulpmiddelen nog beter aansluiten bij de wensen.

Aanmelden

Hebt u interesse? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Voor meer informatie of telefonische aanmelding kunt u contact opnemen met:
Margo Emmen
06-33 16 53 74
margo@cic-westbrabant.nl

Aanmelden test hulpmiddelen

Laatste berichten

  • Lancering online keuzewijzer

    Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van hulpmiddelen en technologie in de thuiszorg? Zoveel, dat zorgprofessionals en cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Daar komt nu verandering in met de officiële lancering van de Digitale keuzewijzer.

  • Testers gezocht voor nieuwe SOS/GPS alarmknop en horloge

    Vraagt u zich wel eens af waar uw zorgvrager zich bevindt? Dan is dit uw kans om hiervoor een innovatief hulpmiddel te testen. Geheel KOSTELOOS bovendien!

    Het product ziet eruit als een alarmknop of een horloge en werkt via GPS. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw zorgvrager is.