Het Huis van Morgen zoekt senioren die zorgtechnologie willen testen

Er zijn veel hulpmiddelen te koop die mensen ondersteunen om langer thuis te blijven wonen. Maar wat doen die producen precies? Hoe werkt het? Doen ze wat er wordt beloofd of kan het beter? Graag horen we uw mening. 

Goed fout DEF.jpg

Deelname test hulpmiddelen

In opdracht van zorgverzekeraar CZ, gaat het Huis van Morgen samen met een aantal partners,  6 verschillende hulpmiddelen testen. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die deze producten willen uitproberen en er een kritisch maar eerlijk oordeel over willen geven.

Tijdsinvestering

U kunt 1 of meerdere producten uitproberen, dat is geheel aan u. In totaal kost het u ongeveer 2x een uur: 1 uur uitleg en instructie en 1 uur interview na de testweek.

Met deze test geven wij u de mogelijkheid om uw mening te geven zodat dit soort hulpmiddelen nog beter aansluiten bij de wensen.

Aanmelden

Hebt u interesse? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Voor meer informatie of telefonische aanmelding kunt u contact opnemen met:
Margo Emmen
06-33 16 53 74
margo@cic-westbrabant.nl

Aanmelden test hulpmiddelen

Laatste berichten

 • Testers gezocht voor nieuwe SOS/GPS alarmknop en horloge

  Vraagt u zich wel eens af waar uw zorgvrager zich bevindt? Dan is dit uw kans om hiervoor een innovatief hulpmiddel te testen. Geheel KOSTELOOS bovendien!

  Het product ziet eruit als een alarmknop of een horloge en werkt via GPS. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw zorgvrager is.

 • Stagiair in beeld - Mina Coskun

  Mina is één van de studenten die op dit moment stage lopen bij Huis van Morgen. Ze is een vrolijke wervelwind die haar mannetje wel staat tussen haar collega-stagiairs. Ze stelt zichzelf graag aan u voor.

 • Ouderen testen slimme huisgenoot

  Op woensdagmiddag tijdens de nationale e-healthweek hadden wij een vakkundig testpanel in huis dat de Kintell, een nieuw digitaal zorgproduct uitprobeerde.