Lancering online keuzewijzer

Ter gelegenheid van de lancering van de digitale keuzewijzer verscheen in ICT&health een interessant artikel over deze online adviestool voor zorgprofessionals en cliënten/mantelzorgers m.b.t. producten en diensten die bijdragen aan langer en zelfstandig thuis wonen.

De Digitale keuzewijzer werd in samenwerking ontwikkeld door CZ, Care Innovation Center West-Brabant en Thuisleefgids.

 

Ga naar de website van de Digitale Keuzewijzer: https://digitalekeuzewijzer.nl

Het complete artikel uit ICT&health leest u hieronder:

Laatste berichten

  • ‘Het Vergeten Festival’ op 22 juni voor het eerst in Steenbergen

    Het feit dat er bij beginnende dementie liever gesproken wordt over ‘verwardheid’ geeft aan dat het taboe rond de ziekte nog niet is doorbroken. De werkgroep DementieVriendelijke gemeente Steenbergen (DVG) maakt het onderwerp voor iedereen toegankelijk tijdens ‘Het Vergeten Festival’ op zaterdag 22 juni in Steenbergen.

  • Terugkomdag testers personenalarmen

    Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

  • Obi is de robot die zelfstandig eten (weer) mogelijk maakt

    Ken je Obi al? Het is de nieuwste eetrobot op de markt. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. De functionele bediening is intuïtief en makkelijk aan te leren. In plaats van een beroep te moeten doen op een zorgprofessional of mantelzorger, helpt Obi je om zelfstandig te eten. In je eigen tempo, waar en wanneer jíj dat wilt.