Nieuwe functionaliteiten op de DayClock

De DayClock is een staande digitale of analoge klok waarop dagelijks de actuele dag en datum vol uitgeschreven staan aangegeven. De DayClock met agenda heeft daarnaast een agenda functie om activiteiten weer te geven. De bedenkers van de DayClock vinden het belangrijk om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de gebruikers. Deze maand hebben ze daarom functionaliteiten toegevoegd. 

Dayclock update 2.png

1. Temperatuur op de DayClock

In het instellingenmenu van de DayClock kunt u bij het tabje ‘Weer’ aangeven of je standaard de temperatuur rechtsonder op de DayClocks wilt laten zien; daar vermeldt deze ook de plaats/stad   waarvan  u de temperatuur  wilt laten zien.

2. Schermbeveiliging

Ter voorkoming van de mogelijkheid dat ongewenste schermen tevoorschijn komen doordat de DayClock (abusievelijk) opgepakt wordt kun je schermbeveiliging instellen.  In het Instellingenmenu van de Dayclock ziet u bij het tabblad Algemeen de mogelijkheid ‘Menu bescherming’ . Als je daar ‘ ja’  intoetst  (en de wifi actief is) kan het DayClock alleen nog via het instellingenmenu op de  DayClockapp benadert worden (dit kunt u doen via smartphone, laptop of computer). Via de DayClock zelf kan het scherm niet meer veranderd worden (muv de aan/uit-knop).

3. Op afstand zicht op het scherm van de DayClock

Veel klanten willen graag op afstand bevestigd hebben wat de Dayclock op dat moment aan hun dierbare liet zien.  Dat kan nu! Via het  ‘vandaag’  menu op de DayClockapp  zie je eerst de activiteiten van de komende dag en onderaan zie je de knop ‘ DayClock’. Wanneer je die indrukt zie je de schermafbeelding van de DayClock op hetzelfde moment.

4. Dagoverzicht, weekoverzicht en schermwisselingen

Op de DayClock kun je ook een overzicht laten zien van alle afspraken de komende dag of de komende week. Ga in de app naar het ‘Activiteiten’-menu en druk op de groene knop. Druk daarna op het kloksymbooltje. U kunt nu dagoverzicht of weekoverzicht aantoetsen + de begintijd wanneer u dit overzicht op de DayClock wil laten verschijnen.

Meer informatie

Laatste berichten

 • Testers gezocht voor nieuwe SOS/GPS alarmknop en horloge

  Vraagt u zich wel eens af waar uw zorgvrager zich bevindt? Dan is dit uw kans om hiervoor een innovatief hulpmiddel te testen. Geheel KOSTELOOS bovendien!

  Het product ziet eruit als een alarmknop of een horloge en werkt via GPS. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw zorgvrager is.

 • Stagiair in beeld - Mina Coskun

  Mina is één van de studenten die op dit moment stage lopen bij Huis van Morgen. Ze is een vrolijke wervelwind die haar mannetje wel staat tussen haar collega-stagiairs. Ze stelt zichzelf graag aan u voor.

 • Ouderen testen slimme huisgenoot

  Op woensdagmiddag tijdens de nationale e-healthweek hadden wij een vakkundig testpanel in huis dat de Kintell, een nieuw digitaal zorgproduct uitprobeerde.