Stagiair in beeld - Celina Groen

Naam   : Celina Groen
Leeftijd : 20 jaar
Opleiding : 4e jaars student Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie, Avans Hogeschool Breda

 

Over haar afstuderen

“Er zijn veel thuiszorgmedewerkers die nog relatief weinig gebruik maken van de hulpmiddelen die er op de markt zijn. Ik ga onderzoeken wat de oorzaak hiervan is. Verschillende thuiszorgorganisaties werken mee met mijn onderzoek, waardoor ik bij verschillende bedrijven een kijkje kan nemen en interviews kan houden. Ik zal mij vooral richten op de vraag waarom er wel of niet gebruik wordt gemaakt van zorgtechnologie in de thuiszorg.”

Aan het einde van mijn stage hoop ik een advies op te leveren waarmee het Huis van Morgen en de desbetreffende thuiszorgorganisaties ervoor kunnen zorgen dat hun medewerkers gemotiveerd met zorgtechnologie aan de slag gaan.”

 

Een fijne en succesvolle stage Celina!

Laatste berichten

  • Huis van Morgen gaat op tour

    Het Huis van Morgen wordt een mobiel huis en gaat rouleren tussen West-Brabantse gemeenten. De deelnemende gemeenten zorgen er om de beurt voor dat zo veel mogelijk mensen in staat worden gesteld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met innovatieve zorghulpmiddelen. Deze zomer verhuizen we van Roosendaal naar Bergen op Zoom.

  • Desinfectie als nieuwe norm

    Om goed voorbereid te zijn op het heropenen van scholen, winkels, theaters en alle andere publieke locaties, ontwikkelde All Art Design een mobiel Desinfecteer station. Een compact meubel met alle desinfecteerbenodigdheden in één.

  • Wij werken tijdelijk vanuit huis

    In het kader van 'Samen beschermen we de mensen om ons heen' is de locatie van het Huis van Morgen in Roosendaal tijdelijk niet te bezoeken.