Stagiair in beeld - Celina Groen

Naam   : Celina Groen
Leeftijd : 20 jaar
Opleiding : 4e jaars student Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie, Avans Hogeschool Breda

 

Over haar afstuderen

“Er zijn veel thuiszorgmedewerkers die nog relatief weinig gebruik maken van de hulpmiddelen die er op de markt zijn. Ik ga onderzoeken wat de oorzaak hiervan is. Verschillende thuiszorgorganisaties werken mee met mijn onderzoek, waardoor ik bij verschillende bedrijven een kijkje kan nemen en interviews kan houden. Ik zal mij vooral richten op de vraag waarom er wel of niet gebruik wordt gemaakt van zorgtechnologie in de thuiszorg.”

Aan het einde van mijn stage hoop ik een advies op te leveren waarmee het Huis van Morgen en de desbetreffende thuiszorgorganisaties ervoor kunnen zorgen dat hun medewerkers gemotiveerd met zorgtechnologie aan de slag gaan.”

 

Een fijne en succesvolle stage Celina!

Laatste berichten

  • ‘Het Vergeten Festival’ op 22 juni voor het eerst in Steenbergen

    Het feit dat er bij beginnende dementie liever gesproken wordt over ‘verwardheid’ geeft aan dat het taboe rond de ziekte nog niet is doorbroken. De werkgroep DementieVriendelijke gemeente Steenbergen (DVG) maakt het onderwerp voor iedereen toegankelijk tijdens ‘Het Vergeten Festival’ op zaterdag 22 juni in Steenbergen.

  • Terugkomdag testers personenalarmen

    Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.