Stagiair in beeld - Mina Coskun

Naam   : Mina Coskun
Leeftijd : 21 jaar
Opleiding : 3e jaars, Avans Hogeschool: Mens en Techniek | Gezondheidszorgtechnologie

 

Over de stage

“Tijdens mijn stage van 6 maanden bij het Huis van Morgen doe ik marktonderzoek naar bestaande hulpmiddelen bij reumatische aandoeningen voor jong volwassenen. Het is een relatief kleine doelgroep die niet op de hoogte is van het bestaan van dergelijke hulpmiddelen, maar er wel veel baat bij zou kunnen hebben. Daarbij komt dat de producten vaak in eerste instantie zijn ontwikkeld met het oog op de ouderen.

Ik richt me op de meest voorkomende aandoening, de producten die daarvoor verkrijgbaar zijn en waarom ze wel of niet bij de jongeren aanspreken. Misschien willen ze dat de hulpmiddelen zo min mogelijk opvallen, of hebben ze bepaalde wensen als het gaat om kleurgebruik.

Daarnaast ga ik een lijst samenstellen met alle bestaande innovatieve hulpmiddelen voor mensen met reumatische aandoeningen, die eventueel ook bij Parkinson te gebruiken zijn. Als dat in beeld is kan het Huis van Morgen helpen om daar meer bekendheid aan te geven.”

Over de toekomst

‘In het 4e jaar doe ik m’n final minor gericht op arbeid en gezondheid en als ik ben afgestudeerd kies ik waarschijnlijk voor de consultancykant.”

 

Wij wensen Mina een fijne en succesvolle stage!

Laatste berichten

  • ‘Het Vergeten Festival’ op 22 juni voor het eerst in Steenbergen

    Het feit dat er bij beginnende dementie liever gesproken wordt over ‘verwardheid’ geeft aan dat het taboe rond de ziekte nog niet is doorbroken. De werkgroep DementieVriendelijke gemeente Steenbergen (DVG) maakt het onderwerp voor iedereen toegankelijk tijdens ‘Het Vergeten Festival’ op zaterdag 22 juni in Steenbergen.

  • Terugkomdag testers personenalarmen

    Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

  • Obi is de robot die zelfstandig eten (weer) mogelijk maakt

    Ken je Obi al? Het is de nieuwste eetrobot op de markt. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. De functionele bediening is intuïtief en makkelijk aan te leren. In plaats van een beroep te moeten doen op een zorgprofessional of mantelzorger, helpt Obi je om zelfstandig te eten. In je eigen tempo, waar en wanneer jíj dat wilt.