Terugkomdag testers personenalarmen

10 mei 2019 - Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

Onder het genot van een heerlijke lunch werden de verschillende apparaatjes nog eens goed onder de loep genomen. De deelnemers gingen een levendig discussie met elkaar aan over hun ervaringen. Glenn nam nog een keer alle voors en tegens door en tot slot werden de definitieve scores aan de alarmen toegekend.

Glenn neemt de bevindingen mee in zijn stage-onderzoek, dat vervolgens ook wordt teruggekoppeld naar de organisator van het MRE- project.

Laatste berichten

  • Huis van Morgen gaat op tour

    Het Huis van Morgen wordt een mobiel huis en gaat rouleren tussen West-Brabantse gemeenten. De deelnemende gemeenten zorgen er om de beurt voor dat zo veel mogelijk mensen in staat worden gesteld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met innovatieve zorghulpmiddelen. Deze zomer verhuizen we van Roosendaal naar Bergen op Zoom.

  • Desinfectie als nieuwe norm

    Om goed voorbereid te zijn op het heropenen van scholen, winkels, theaters en alle andere publieke locaties, ontwikkelde All Art Design een mobiel Desinfecteer station. Een compact meubel met alle desinfecteerbenodigdheden in één.

  • Wij werken tijdelijk vanuit huis

    In het kader van 'Samen beschermen we de mensen om ons heen' is de locatie van het Huis van Morgen in Roosendaal tijdelijk niet te bezoeken.