Terugkomdag testers personenalarmen

10 mei 2019 - Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

Onder het genot van een heerlijke lunch werden de verschillende apparaatjes nog eens goed onder de loep genomen. De deelnemers gingen een levendig discussie met elkaar aan over hun ervaringen. Glenn nam nog een keer alle voors en tegens door en tot slot werden de definitieve scores aan de alarmen toegekend.

Glenn neemt de bevindingen mee in zijn stage-onderzoek, dat vervolgens ook wordt teruggekoppeld naar de organisator van het MRE- project.

Laatste berichten

  • Obi is de robot die zelfstandig eten (weer) mogelijk maakt

    Ken je Obi al? Het is de nieuwste eetrobot op de markt. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. De functionele bediening is intuïtief en makkelijk aan te leren. In plaats van een beroep te moeten doen op een zorgprofessional of mantelzorger, helpt Obi je om zelfstandig te eten. In je eigen tempo, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Lancering online keuzewijzer

    Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van hulpmiddelen en technologie in de thuiszorg? Zoveel, dat zorgprofessionals en cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Daar komt nu verandering in met de officiële lancering van de Digitale keuzewijzer.