Terugkomdag testers personenalarmen

10 mei 2019 - Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

Onder het genot van een heerlijke lunch werden de verschillende apparaatjes nog eens goed onder de loep genomen. De deelnemers gingen een levendig discussie met elkaar aan over hun ervaringen. Glenn nam nog een keer alle voors en tegens door en tot slot werden de definitieve scores aan de alarmen toegekend.

Glenn neemt de bevindingen mee in zijn stage-onderzoek, dat vervolgens ook wordt teruggekoppeld naar de organisator van het MRE- project.

Laatste berichten

  • ‘Het Vergeten Festival’ op 22 juni voor het eerst in Steenbergen

    Het feit dat er bij beginnende dementie liever gesproken wordt over ‘verwardheid’ geeft aan dat het taboe rond de ziekte nog niet is doorbroken. De werkgroep DementieVriendelijke gemeente Steenbergen (DVG) maakt het onderwerp voor iedereen toegankelijk tijdens ‘Het Vergeten Festival’ op zaterdag 22 juni in Steenbergen.

  • Obi is de robot die zelfstandig eten (weer) mogelijk maakt

    Ken je Obi al? Het is de nieuwste eetrobot op de markt. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. De functionele bediening is intuïtief en makkelijk aan te leren. In plaats van een beroep te moeten doen op een zorgprofessional of mantelzorger, helpt Obi je om zelfstandig te eten. In je eigen tempo, waar en wanneer jíj dat wilt.