Terugkomdag testers personenalarmen

10 mei 2019 - Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

Onder het genot van een heerlijke lunch werden de verschillende apparaatjes nog eens goed onder de loep genomen. De deelnemers gingen een levendig discussie met elkaar aan over hun ervaringen. Glenn nam nog een keer alle voors en tegens door en tot slot werden de definitieve scores aan de alarmen toegekend.

Glenn neemt de bevindingen mee in zijn stage-onderzoek, dat vervolgens ook wordt teruggekoppeld naar de organisator van het MRE- project.

Laatste berichten

  • Proefpersonen gezocht voor onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid website

    Ben je vaak online te vinden, of liever zo min mogelijk? Is dit je eerste bezoek aan de website van Huis van Morgen, of kom je hier vaker? Wat vind je eigenlijk van deze website?

    Dit is je kans om mee te werken aan een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van deze website. Deelname is GRATIS, het kost slechts een half uurtje tijd...

  • Airbag voorkomt heupbreuken

    Bij zorginstelling TanteLouise gebruiken ouderen een heuse airbag die moet beschermen tegen heupbreuken bij een val. Het aantal fracturen verminderde in een jaar tijd met bijna de helft.