Testers gezocht voor nieuwe SOS/GPS alarmknop en horloge

Maakt u zich wel eens zorgen over waar uw zorgvrager zich precies bevindt? Dan is dit uw kans om u uitgebreid te laten informeren over een innovatief hulpmiddel op dit gebied. Uiteraard geheel KOSTELOOS!

Het product ziet eruit als een alarmknop of een horloge en werkt via GPS. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw zorgvrager is

Oogje in het zeil

Bent u mantelzorger en/of is er iemand in uw naaste omgeving bij wie u graag een oogje in het zeil wilt houden? Op (elke) maandag tussen 9.00 en 16.00 uur kunt u het Huis van Morgen bezoeken en informatie krijgen over dit hulpmiddel. Op een andere dag langskomen mag ook, maar maak dan a.u.b. een afspraak via onderstaand e-mailadres.

Heeft u vragen over dit project? Aarzel niet en neem contact op met:

Glenn van den Boom (stagiair bij Huis van Morgen)
T  06 4811 4205
E  glennvandenboom@gmail.com

Laatste berichten

  • Lancering online keuzewijzer

    Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van hulpmiddelen en technologie in de thuiszorg? Zoveel, dat zorgprofessionals en cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Daar komt nu verandering in met de officiële lancering van de Digitale keuzewijzer.

  • Stagiair in beeld - Mina Coskun

    Mina is één van de studenten die op dit moment stage lopen bij Huis van Morgen. Ze is een vrolijke wervelwind die haar mannetje wel staat tussen haar collega-stagiairs. Ze stelt zichzelf graag aan u voor.