Testers gezocht voor nieuwe SOS/GPS alarmknop en horloge

Maakt u zich wel eens zorgen over waar uw zorgvrager zich precies bevindt? Dan is dit uw kans om u uitgebreid te laten informeren over een innovatief hulpmiddel op dit gebied. Uiteraard geheel KOSTELOOS!

Het product ziet eruit als een alarmknop of een horloge en werkt via GPS. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw zorgvrager is

Oogje in het zeil

Bent u mantelzorger en/of is er iemand in uw naaste omgeving bij wie u graag een oogje in het zeil wilt houden? Op (elke) maandag tussen 9.00 en 16.00 uur kunt u het Huis van Morgen bezoeken en informatie krijgen over dit hulpmiddel. Op een andere dag langskomen mag ook, maar maak dan a.u.b. een afspraak via onderstaand e-mailadres.

Heeft u vragen over dit project? Aarzel niet en neem contact op met:

Glenn van den Boom (stagiair bij Huis van Morgen)
T  06 4811 4205
E  glennvandenboom@gmail.com

Laatste berichten

  • ‘Het Vergeten Festival’ op 22 juni voor het eerst in Steenbergen

    Het feit dat er bij beginnende dementie liever gesproken wordt over ‘verwardheid’ geeft aan dat het taboe rond de ziekte nog niet is doorbroken. De werkgroep DementieVriendelijke gemeente Steenbergen (DVG) maakt het onderwerp voor iedereen toegankelijk tijdens ‘Het Vergeten Festival’ op zaterdag 22 juni in Steenbergen.

  • Terugkomdag testers personenalarmen

    Vandaag stond er terugkombijeenkomst op het programma, georganiseerd door onze stagiair Glenn, voor de vrijwilligers die enige tijd geleden verschillende personenalarmen testten in het kader van het MRE-project.

  • Obi is de robot die zelfstandig eten (weer) mogelijk maakt

    Ken je Obi al? Het is de nieuwste eetrobot op de markt. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. De functionele bediening is intuïtief en makkelijk aan te leren. In plaats van een beroep te moeten doen op een zorgprofessional of mantelzorger, helpt Obi je om zelfstandig te eten. In je eigen tempo, waar en wanneer jíj dat wilt.