Voorzitter KBO-Roosendaal Trinette Adriaansen overleden

Trinette Adriaansen.jpg

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Trinette Adriaansen na een kort ziekbed is overleden. Ze werd 71 jaar.

Trinette heeft zich vele jaren ingezet voor de Roosendaalse Lijst. In 1990 werd zij de eerste vrouwelijke wethouder van de gemeente Roosendaal. Zij was in totaal 32 jaar actief in de lokale politiek. Daarnaast verrichtte ze ook veel vrijwilligerswerk. Zo was ze voorzitter van KBO Roosendaal en actief voor Stichting Begraafplaatsen Roosendaal, het Rode Kruis en buurthuis de Wieken.

Als voorzitter van KBO Roosendaal vond Trinette het belangrijk dat de leden goed geïnformeerd werden over innovatieve ontwikkelingen. Samen met het Care Innovation Center West-Brabant organiseerde zij verschillende bijeenkomsten over dit thema. Ook dacht ze met ons mee over nieuwe mogelijkheden en toepassingen en was zij lid van de Raad van Advies van het Care Innovation Center West-Brabant en de Innovatie Advies Commissie van het Huis van Morgen. In 2016 werkte ze mee aan een filmpje over gezond ouder worden.

Trinette was betrokken, oprecht, zette zich in voor vele goede doelen en was altijd bereid mee te denken of haar bijdrage te leveren. We verliezen een bijzondere vrouw en zijn dankbaar voor al het goeds dat zij heeft gebracht. We wensen de nabestaanden veel sterkte om dit verlies te kunnen verwerken.

Laatste berichten

  • Ouderen testen slimme huisgenoot

    Op woensdagmiddag tijdens de nationale e-healthweek hadden wij een vakkundig testpanel in huis dat de Kintell, een nieuw digitaal zorgproduct uitprobeerde.

  • Het is E-healthweek!

    Digitale zorgondersteuning, ook wel e-health genoemd, maakt de toegang tot zorgvoorzieningen makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met uw zorgverlener, online recepten verkrijgen of sporten met behulp van een trainings-app. Toch is nog niet iedereen hier bekend mee. Om iedereen de toekomst van de zorg te laten ervaren, is er van 21 tot en met 26 januari de nationale E-healthweek. 

  • ‘DigiTree’ vertelt over e-health in het Bravis ziekenhuis

    In het kader van de e-healthweek (21 t/m 26 januari) kunt u in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis kennismaken met de 'DigiTree': een interactieve boom die verhalen vertelt over digitale toepassingen in de zorg, ook wel e-health genoemd. Via een aanraakscherm kiest u over welk onderwerp u meer wilt horen.