Voorzitter KBO-Roosendaal Trinette Adriaansen overleden

Trinette Adriaansen.jpg

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Trinette Adriaansen na een kort ziekbed is overleden. Ze werd 71 jaar.

Trinette heeft zich vele jaren ingezet voor de Roosendaalse Lijst. In 1990 werd zij de eerste vrouwelijke wethouder van de gemeente Roosendaal. Zij was in totaal 32 jaar actief in de lokale politiek. Daarnaast verrichtte ze ook veel vrijwilligerswerk. Zo was ze voorzitter van KBO Roosendaal en actief voor Stichting Begraafplaatsen Roosendaal, het Rode Kruis en buurthuis de Wieken.

Als voorzitter van KBO Roosendaal vond Trinette het belangrijk dat de leden goed geïnformeerd werden over innovatieve ontwikkelingen. Samen met het Care Innovation Center West-Brabant organiseerde zij verschillende bijeenkomsten over dit thema. Ook dacht ze met ons mee over nieuwe mogelijkheden en toepassingen en was zij lid van de Raad van Advies van het Care Innovation Center West-Brabant en de Innovatie Advies Commissie van het Huis van Morgen. In 2016 werkte ze mee aan een filmpje over gezond ouder worden.

Trinette was betrokken, oprecht, zette zich in voor vele goede doelen en was altijd bereid mee te denken of haar bijdrage te leveren. We verliezen een bijzondere vrouw en zijn dankbaar voor al het goeds dat zij heeft gebracht. We wensen de nabestaanden veel sterkte om dit verlies te kunnen verwerken.

Laatste berichten

  • Project 'DWELL' vergroot de zelfredzaamheid van diabetespatiënten

    Vanaf 1 mei is het DWELL project gestart en betreft een samenwerking tussen Kinetic Analysis en het Amphia ziekenhuis in Breda. 'Het stimuleert mensen met diabetes type 2 gezonde keuzes te blijven maken en persoonlijke doelen te behalen. De fysieke gezondheid verbetert en de kwaliteit van leven stijgt met de patiënt aan het roer van zijn eigen gezondheid'.