Voorzitter KBO-Roosendaal Trinette Adriaansen overleden

Trinette Adriaansen.jpg

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Trinette Adriaansen na een kort ziekbed is overleden. Ze werd 71 jaar.

Trinette heeft zich vele jaren ingezet voor de Roosendaalse Lijst. In 1990 werd zij de eerste vrouwelijke wethouder van de gemeente Roosendaal. Zij was in totaal 32 jaar actief in de lokale politiek. Daarnaast verrichtte ze ook veel vrijwilligerswerk. Zo was ze voorzitter van KBO Roosendaal en actief voor Stichting Begraafplaatsen Roosendaal, het Rode Kruis en buurthuis de Wieken.

Als voorzitter van KBO Roosendaal vond Trinette het belangrijk dat de leden goed geïnformeerd werden over innovatieve ontwikkelingen. Samen met het Care Innovation Center West-Brabant organiseerde zij verschillende bijeenkomsten over dit thema. Ook dacht ze met ons mee over nieuwe mogelijkheden en toepassingen en was zij lid van de Raad van Advies van het Care Innovation Center West-Brabant en de Innovatie Advies Commissie van het Huis van Morgen. In 2016 werkte ze mee aan een filmpje over gezond ouder worden.

Trinette was betrokken, oprecht, zette zich in voor vele goede doelen en was altijd bereid mee te denken of haar bijdrage te leveren. We verliezen een bijzondere vrouw en zijn dankbaar voor al het goeds dat zij heeft gebracht. We wensen de nabestaanden veel sterkte om dit verlies te kunnen verwerken.

Laatste berichten

  • Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders en CIC gaan samenwerking aan

    Het Care Innovation Center West-Brabant en ervaringskenniscentrum (Sch)ouders hebben de intentie uitgesproken om samen te werken. De samenwerking richt zich met name op het uitwisselen van informatie toegespitst op de doelgroep zorgkinderen en hun ouders.

  • Innovatie Consulent Margo Emmen draagt oplossingen aan

    “Soms kunnen kleine aanpassingen of hulpmiddelen een wereld van verschil betekenen”, zo vertelt Margo Emmen, Innovatie Consulent bij het Huis van Morgen. Zij adviseert inwoners over hulpmiddelen en geeft tips om langer zelfstandig te blijven wonen.